sista augusti.

sitter med typ världens längsta naglar så det är liiiite svårt att skriva ärlig talat. ännu värre är det att skriva sms. blir typ fel hela tiden, haha. men naglarna blev ändå rätt bra måste jag säga för att vara första gången. sitter som gärnet gör dom också.

dagen i skolan va rätt bra ändå. sovmorgon och slappa lektioner. slutade tidigare på engelskan så hann både in på H&M en kort stund samt gå till stationen så jag hann med 15.15 bussen. åkte till Gelia när jag kom hem, kopierade schemat. fick cykla hem i värsta motvinden och duggregn. inte så kul faktiskt. har nyss käkat mat, ska nog dra på mig ett par mjukisbyxor tror jag. har annars gått runt med min nya kjol hela dagen.

puss.

rubrik.

såg nu precis att min statisktik har höjts den senaste veckan avsevärt, varför detta? kul iallafall. och att blogg.se har ändrat utseendet där man kollar statiskten. varför detta? skitfult. samt att min medlemsnivå har höjts. puss.

090830.

det blev Vänersborg igår. blev inköpt en grymt snygg kjol, stickad svart polotröja, rosettarmband och en klänning som förmodligen blir invigd på fredag då Kronan drar igång igen. samt ett gele-kit för naglarna med tippar etc. som jag ska försöka mig på att pyssla med senare framåt kvällen. håller tummarna på att det blir bra. från klockan fyra plus dygnets övriga timmar yesterday spenderades hos älskling. bra så.

nu sitter jag här sleten som gud-vet-vad medans resten av familjen är i Göteborg för att dom ringde dit min bror som dom ville se spela eller nåt i den stilen. brorsan kan han.. fick nyss samtal av Peter som pratat med Håkan. är nog bestämt nu att vi ska vara med på Nossansljusfestival den 1 oktober eller vad datumet nu var. kommer bli super får vi hoppas!

slänger väl förövrigt in nåt mer inlägg idag. om naglarna blir bra är det stor risk att dom kommer upp här på bloggen, men nu måste jag ta tag i mig själv. vad jag ska göra vet jag dock inte. ciao.


VeroModa.

nu cyklar jag iväg till älskling, han har äntligen nördat klart. hoppas det inte regnar fortfarande bara får då dör jag ärligt talat. såg ungefär ut som om vi hade hamnat mitt i en början på översvämining eller nåt förut.. iallafall. tror jag och mamma skulla åka en sväng till Vänersborg morgon. hoppas det. VeroModa där är den enda VeroModa butiken som jag känner till som alltid har snygga kläder inne. VeroModa butiken som ligger på exemplevis överbi har jag inte köpt kläder hos på över ett år. hursomhelst, ni får ha en fortsatt bra fredagskväll och så hörs vi imorgon! puss.

Kinnekulle med HV1b-torsdag.

vaknade först utav alla runt 7 av att jag hade världens värk i axlar, nacke och rygg. aldrig att jag sover på de där liggunderlaget igen alltså! fyfan.. har förövrigt fortfarande ont. somnade om ett tag och sen gick vi upp vid halv nio och åt frukost. när alla käkat klart så körde vi resten av lekarna från tipspromenaden vi gjorde på onsdagen. efter det så blev vi indelade i grupper om fyra. hamnade med Rebecca, Elin och Ellinor. vi fick 45minuter på oss att skapa nåt ute i skogen som man kunde sitta på. dock behövde det inte vara sittbart.. hm, iallafall. vi vann, vad annars daah.. haha. fick fri tid sen, satt och spelade kort, grillade marchmallows över ljus och snackade. åt mat och sen drog vi hem.

Kinnekulle med HV1b-onsdag.

hej! har lite tid nu så kan väl sätta mig och berätta om hur det var på Kinnekulle som jag lovade igårkväll att göra.

kom fram dit vid lite i fyra tror jag. packade upp osv. körde lite lekar och gick upp till utkikstornet. de va då jag kom på att jag faktiskt varit där förut, har ett kort på när vi va där med mormor för många år sen och sitter där uppe och fikar. när vi kom till stugan igen så åkte vi iväg till Kinnekullecamping för att grilla. blåste nåt otroligt där så alla var väl mer eller minde svinkalla.. när vi kom tillbaka igen så skickade vi runt olika kort som det stog halva meningar på som man skulle fortsätta på. typ så vi skulle lära känna varandra lite bättre. när klockan började närma sig halv 11 började vi köra Psykopaten. Rebecca va offret och det var nog den roligaste lek jag någonsin kört alltså, skitrolig! det blev väl så att vi höll på till halv två ungefär innan Rebecca äntligen kom på vårat problem, haha! sen låg vi och snackade någon timma kanske innan vi som inte var tråkiga somnade.


Anna och Jenny.

Linda.

Elise och Carolina.

Sofie och Rebecca.


alive.

hej! ville bara visa att jag lever. har verkligen ingen blogglust just nu, så jag skriver mer imorgon om hur det var på Kinnekulle. är ändå ledig från skolan imorn så jag har ju rätt mycket tid.. puss.

090825.

nu har jag gjort handmassage på både mamma, Richard och Filip. fick ont i tummarna det sista, tror inte man vänjer sig heller, haha. testade att dricka kaffe också.. mindre lyckat.. höll för näsan men de smakade ju fan äckligare än vad det luktar. tror inte jag kommer kunna dricka kaffe på ett antal år..

imorn iallafall så fick vi sovmorgon till 10, något skönt! får behandlingar av tvåorna hela dagen. ännu mer något skönt! börjar med makeup tills typ kvart över 11, sen lunch. klockan 12 sen får man helkropps massage. skönast! dock får inte alla riktigt samma behandlingar, men så är det jag har med typ ena halvan av klassen. någongång på eftermiddagen åker vi till Kinnekulle då som sagt. blir nog rätt kul ändå. så upptaderar inte försän på torsdag eftermiddag. puss!

handmassage.

hejsan!:) hade hantverksteknik A nästan hela dagen idag. i princip från 8.00-13.00 tror jag. hade lite genomgång först med vad vi ska lära oss i ettan nu om Hud, Hår och Nagelvård. sen fick vi typ en liten steg för steg guide till våran första handmassage vi lärde oss idag. va riktigt kul faktiskt. va först med Elise, fick först få massage av henne, och sen tvärtom. skulle byta partner sen, så va med Andrea. alltså gud va skönt de va eller, alla blev typ as sega efter det, haha!
avlsutade dagen med Engelska A i 40 minuter. gjorde bara lite grammatikövningar och så.

har väl inte gjort mycket sen jag kom hem. vaknade nyss, har legat och sovit i någon timma, lite till. ska titta på Linas Kvällsbok nu eller vad filmen nu heter, mamma nämnde nåt om den. hörs lite senare i någon reklampaus, då ska jag berätta vad som kommer hända imorn! puss.


19 månader.

godmorgon! sitter här i pyjamas tröja fortfarande. ska väl snart ta och sätta på mig riktiga kläder. är annars hyffsat klar. ska bara sminka mig lite. tar 6.57 bussen in, börjar 8 idag. de va väl allt jag hade nu.. puss!


tjugofjärde augusti.

hej! dagen började med att jag typ precis nästan kom försent eftersom bussjävlen stannade vid hållplatser den inte skulle stannat på egentligen. så onödigt också eftersom att folk varken gick av eller på där den stannade.. suck!

men på förmiddan iallafall fick vi träffa alla tvåor och så. blev uppdelade i typ två grupper med dom. fick lite visning runt i vårt hus och handmassage. något skönt! på eftermiddagen hade vi ettor livskunskap. blir nog riktigt kul att ha de nu i höst. dock har vi det bara varannan vecka, men ändå. körde lite lekar och typ 'lära-känna-varandra' övningar idag.

nu har jag lite bråttom, ska möta upp madde vid ica om typ en kvart. ska titta på fotboll med henne och lisa:) ska bli roligt att träffa dom. va ändå ett tag sen. nej, nu måste jag dra! puss.


nästan klar.

godmorgon! sitter här påklädd och mätt. käka precis frukost. nu ska jag bara sminka mig lite, sen får jag väl cykla iväg till bussen. blir nog kul idag, tyckte dom sa att vi skulle få möta tvåorna och så. när jag och Sandra va och kolla i Lidköing i vintras eller va de va så fick vi ju träffa vissa av dom då, å får se om jag känner igen några:)

nej, nu får jag kila så jag inte kommer försent! puss.


sunny day.

kom nyss hem från älskling. ska hoppa in i duschen nu, raka benen samtidigt också tror jag. det behövs! sen ska jag ta bort nagellacket och fixa mig lite. käka någongång också, sen ringa Peter igen. ska över dit och sjunga, testa lite låtar osv. ska bli riktigt roligt eftersom att vi inte kört på länge.

ikväll händer det väl inte så mycket. ska locka håret med min trippeltång (säger man så? "locka håret med en trippeltång?) äh, whatever.) och måla naglarna.
svart blir det nog denna gången. kan ju inte bli annat än snyggt!

nej, nu får jag väl sätta fart. jäklar, måste ladda iPoden också.. ahja, puss sötnosar.

it's allright, it's okay.

har nyss kollat klart på en film som gick på tvåan (what's up with that?). va väl inte särkilt bra, svensk dessutom som gjorde den ännu sämre. tittade väl kanske inte sådär jätte noga, men ändå. att jag ens slog på tvåan för att kolla va de va som gick där är ju en jävla stor bravur i sig. nu ska jag dra vidare till babe, bra så. vi hörs imorgon, innan jag ska till P, men mer om det då!:) puss.

being fooled.

blev en lugn kväll som sagt igår med älskling. tittade på Catch me if you can. va ritkigt bra men tyvärr missade jag hur den slutade, somnade i Richards knä..

vaknade imorses av att han skulle upp på toa. sen kom han ner och sa att vi skulle upp och äta frukost, frågade va klockan va och han sa elva.. kanske lika bra att dra sig upp då. men när vi tittade på tv efteråt så såg jag att klockan stog på 10.10! de va därför jag hade vart så jävla trött! så jag gick tydligen egentligen upp vid nio! fattar ni!? nio! jag som skulle sova ut idag som gått upp så tidigt dom här två dagarna..

ska väl snart ta och hoppa in i duschen. puss.

weekend!

va riktigt bra dag idag. hade datakunskap och svenska och lite så. sista lektionen slapp vi. bästa va ju rasterna iallafall. va med Jenny, Rebecca, Julia och Linda i klassen mest:) riktigt söta tjejer. köpte kortlek b.la. och fördrev tiden lite. tror inte nån va särskilt bra, haha! fail från alla hela tiden ungefär:)

ska se om jag kan få nåt kort på dom att lägga upp här så ni får se hur dom ser ut någongång. om inte annat kommer de väl från övernattningen som vi ska göra onsdag-torsdag i Kinnekulle, Salen för att typ lära känna varandra lite. blir nog kul tror jag, bra så. tog en sväng på stan med Jenny, Rebecca och Julia innan vi skulle med bussarna. kom väl hem någongång vid 4 tror jag? har käkat och så sen dess. blir en riktigt lugn kväll, är helt slut!

vi hörs när vi hörs! puss.


HV1b.

kom in till lidköping runt halv 9 imorses så fick vänta nån timma på uppropet. efter det fick man gå till typ sitt klassrum. och så fick vi massa papper, information och yada yada.. sen blev det rundtur, efter det fick vi hämta busskorten, äta, sen sluta. va lite tråkigt, fick inte ens chansen att typ säga hej till dem som man ska gå med. så jag har liksom ingen uppfattning alls om nån! haha.. skitkul.

har förövrigt datakunskap första lektionen imorn, dom visade vart vi skulle vara, men jag har glömt vart man gick.. bara jag hittar en jävla rund trappa som går ner till källaren hittar jag väl kanske men ändå? äsch, nån finns det väl man kan fråga. lite pinsamt bara och springa runt som ett jävla mongo när alla 2or och 3or är där. fast har för mig att dom börjar senare på dagen? skit samma. nu ska jag dra.
ciao.


shopping & gymnasiet.

kom hem från stan med kavaj, blekrosa sjal, mörkgråa tjocka strumpbyxor, suddigum, ett svart pennfack och ett par vanliga örhängen då mina andra gick sönder.. har fått leva med stora pärlörhängen i mer än en vecka, och ja.. lite jobbiga är dom. snygga, men jobbiga. sen känns det verkligen inte som mig då jag inte brukar ha såna smycken. som sagt, i-lands problem! haha..

ska ta och plocka ner det som behövs för imorn i väskan om ett tag. sen hörde jag nåt om plommonpaj? guuuud, jag vill att de ska va torsdag nu! har typ ärligt längtat halva sommarlovet på att få börja gymnasiet.. så inte mig. börjar bli smått nervös..

hörs väl kanske, kanske!, imorn innan skolan. annars efter.
men ni överlever ju! puss.

Facebook.

alltså nu får folk ta och ge sig. får vänförfrågningar stup i kvarten av 95or som jag aldrig ens pratat med! såna som jag inte ens vet vilka dom är. som idag, någon Petronella? finns det ens nån i Grästorp som heter så? eller killar som jag heller aldrig träffat eller ens känner igen namnet på? typ Steinhardt eller nåt annat konstigt. hur fan orkar dom?

Facebook är till för att hålla kontakten med sina vänner,
inte tävla om vem som kan skaffa flest!

today.

skulle egentligen åkt hem vid halv 9 imorses då han skulle ta tåget till skolan men jag va så jäkla trött så de va inte sant. somnade om en timma och vaknade av att mamma ringde (ja mamma, jag ljög. jag va inte vaken, du väckte mig!). bäddade iordning och åkte hem då. har käkat frukost och suttit här. kikat igenom bloggar. ska snart ducha, göra scrub på fötterna, måla naglarna, göra ansiktsmask och hårinpackning. ett hemma-spa helt enkelt:) känns skönt nu dagen innan jag börjar gymnasiet. och eftersom att jag inte kom hem med någon kavaj igår så ska jag och mamma åka in sen efter hennes jobb och köpa en på gina som hon ringde och la undan igår. provade den i Borås när vi va där men då ville jag vänta lite. och herregud va långt jag skriver. inga bilder kan jag inte bjuda på heller,  tar sån jävla tid att ladda upp här på blogg.se så ni får nöja er så länge. puss.

yesterday.

blev en mysig dag på stan igår med Marie och hennes mamma. jag och M gick och kikade lite inne i skolan och då kom det en från receptionen som visade oss runt lite. även fast jag redan vart där en gång så kanske de va bra ändå. allt ser ju förfan likadant ut. haha! bra att jag ska gå mestadels i ett litet hus bredvid, för där inne är den bannemig inte särskilt svårt att hitta:) nog babblat om det.. gick och kikade lite i affärer och så sen i några timmar.

kom hem och käkade, sen kom Richard över att tag. följde med honom hem och sov över där.



kavaj.

har vart vaken sen sju imorses.. vart ute och gått och käkat frukost. förresten stavar jag alltid fel på frukost, blir jämt 'fruksot'. och de där behövde jag inte ens försöka stava fel, fick bara ändra alla andra frukost för jag stava fel på dom. haha.. ska väl snart ta och ducha kanske. har redan kollat igenom bloggar och facebook. bilddagboken ligger nere för tillfället. fast först ska jag titta runt på lite olika hemsidor på affärer jag vet finns i Lidköping efter en kavaj. åker inte försän vid tre i eftermiddag fick jag sms av Marie inatt:) puss.

.

åker till Lidköping imorn med Marie:) hörs väl efter det.


kräftor.

låg smink, fotvårdsprodukter och några neccesärer (haha, stavning?) i paketet som jag och mamma beställde från Yves Rocher för ett tag sen. bra så. ska snart käka. kräftor blir det ikväll, gott! va riktigt länge sen jag åt det. sen vet jag inte vad jag ska göra. lugnt blir det iallafall.

imorn blir det en tripp till Trollhättan med Richard, Philip och Sofie som det ser ut nu. så vet inte hur mycket jag kommer skriva här då.. o andra sidan har min upptadering sugit den senaste tiden. men har verkligen ingen lust längre. men vill inte lägga ner bloggen heller för då vet jag att jag kommer starta en ny lika snabbt igen, dessa i-landsproblem alltså..

pussciao!

lördag.

vaknade för nån timma sen, har käkat och så. duchade precis, får ta och slänga på mig kläder. ska fram till hemköp och hämta ut ett paket som kommit. yay. fotboll senare kanske? får se.

torsdag.

hej jag lever!

i måndags va jag hos tandläkaren.
i tisdags va jag och måla hela dagen så satt inte här.
igår va jag med mina brudar och hade de allmänt bra så satt inte här då heller.

vi hörs när vi hörs!

lyckad kväll!

det blev otroligt lyckat igår! kvällen började hos Elin med några tjejer på förfest, sen gick vi vidare till Joel och stannade där nån halvtimma innan alla drog fram. spenderade resten av kvällen runt.. centrum? och efter det blev det efterfest hos Elin, kvällen avslutades hos Richard. mysigt. tack alla för bästa kvällen!

nu ska jag hoppa in i duschen!

augustifestivalen.

har spenderat dagen där framme som dom allra flesta i grästorp gjort. tittade på småtalang och uttagningen till sveriges starkast man. sen va jag lite överallt annars också. har bränt mig på näsan så jag ser ut som rudolf med röda mulen ungefär. helt sjukt vad varmt de är! tog en kalldusch när jag kom hem och gud va skönt de va.

ska nog äta om en stund tror jag? sen blir de party ikväll, yay! haha.
vi hörs imorgon, pussciao!

fredag.

har vart ännu en dag på gardis. va lite varmare i vattnet, men inte mycket. har fått mer färg iallafall, bra så. har duschat, filat föttarna och käkat lite sen jag kom hem. och plockat undan på kläder och suttit här också. och fixat mig.. mycket har jag hunnit idag. nu ska jag måla naglarna tills imorn. puss!

jag hatar att komma på rubriker..

hade en grymt bra dag på gardis. har fått färg så nu är jag rosa i ansiktet, love it! verkligen iskallt i vattnet men skönt när man väl kom i. bästa är att de ska va lika fint imorn, tillochmed varmare, så kanske det blir en till dag på stranden? får se. har duschat,  ätit sallad och hämtat grejjer hos älskling sen jag kom hem. samt testat min eyeliner som funkade alldeles utmärkt. ska ta och ringa Lisa sen men just nu är hon och tränar fotboll. pussciao!

summer.

det blev ändrade planer så nu ska jag byta om sen sticker jag iväg till gardis!

090805.

kom hem för runt en halvtimma sen efter en heldag i Borås/Viskfors. i Borås blev det välbehövkligt smink inköpt och en lika välbehövlig grå tjocktröja. bra så. sen var jag ungefär påväg att somna mest hela tiden i Viskafors. men sova fick jag vänta tills vi kom in i bilen med att göra och efter en jävla om och men gick även det. vaknade i Nossebro med kramp i rumpan. inte lika kul. sen ska vi upp tidigt imon med för vi ska va duktiga och förhoppningsvis måla klart hos Richard och Philips mormor. förvänta er inga större livstecken här fram tills på fredag. möjligtvis söndag..

vi hörs när vi hörs! ciao!

Sommaren med Göran.

kom precis hem från bion. mamma och pappa kom hem lagom i tid från Viskafors där dom lämnade Filip idag så jag och mamma åkte för att kolla på filmen. Sommaren med Göran. va helt klart sevärd! va en riktigt bra komedi, va bättre än vad jag trodde. ciao!


tacos.

låg ute i nån timma eller två förut med iPoden och solade. sen blev de så jävla långtråkigt så jag gick in och duschade. sminkade mig precis iallafall, får väl kanske se till att byta kläder eller nåt kanske. få på mig ett par jeans iallafall. sitter med linne och hotpants på mig. blev så jäkla sugen på tacos förut, och gissa vad vi ska äta? tacos! yay! haha. förresten va inte bion ikväll, utan imorn och på onsdag. suck. nu finns det inget att göra, som vanligt i Grästorp då alltså..
ciao!


.

vaknade runt tolv, käka frukost och satte mig här. solen lyser och jag funderar på bio ikväll.

RSS 2.0