träna halv 8 istället.

blev ändrade planer. jag och älskling möttes upp vid ica runt 6, skulle köpa mjölk och hårspray. efter det gick vi hem hit och har legat och myst ute i skuggan på en filt tills nu. han hade ingen nyckel och dom andra skulle bort så. men jag ska ändå bort och träna vid halv 8. bra så. skriver nog inte mer idag skulle jag tro. ciao.

sommarlov!

orkar inte prata om kusten, blev inte som jag tänkt mig. blir arg när jag tänker på det bara..

idag iallafall så är dagens planer att träna vid 6 med pappa och dom, bäst. innan det ska jag raka benen och fixa håret lite är det tänkt. mitt sommarlov har precis börjat och jag är glad. mestadels bara för att jag kom in på den linjen jag ville.. åh, bra så! får se om ni hör av mig idag igen, beror mycket på allt. puss.


kropp&hälsa.

JAG KOM IN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

packa.

har spenderat dagen på jobbet, kyrkogården och med älskling. vi har kikat på match och myst här hemma. ska sätta igång och packa nu inför helgen. bytte tid på jobbet imorn så ska jobba 7-1. anledningen var att vi egentligen skulle åkt vid 3 och iochmed att jag skulle slutat halv 3 tänkte jag att de blev lite tajt. men nu så har mamma ändrat sig när jag sa att jag bara jobbar till 1 imorn så hon bytte våran skjuts från Jerry till Lennart. så nu ska vi åka halv 2 istället! haha, blir precis lika tajt om tid som de skulle bivit från början. men vi kommer ju ner tidigare iallafall, så de är ju skönt.

nej, nu ska jag tömma kameran på bilder och packa! pussciao.

love story.

just det! glömde en sak. pappa undrade om jag ville sjunga Love Story när deras band ska spela på konserthuspaviljongen i sommar. dum fråga, daah, självklart att jag vill de. återkommer med datum och tid.

onsdag.

vi bestämde igår jag och Richard att vi drar ner till Kungshamn/Smögen. bra så! om de blir stuga eller tält är inte riktigt kundra än.. han vill inte sova i tält och jag tycker han är töntig.. så vi får se hur de blir med det, haha!

har iallafall jobbat idag, såklart. bara två dagar kvar nu, skönt! kom hem och satte mig ute lite med en bok jag läser just nu. käka sen och kollade på American Idol. duschade för ett tag sen och får väl snart börja fixa mig lite. ska först iväg till Sara som inte är hemma men ska iallafall hämta pengar där som hon skulle ge till Emelie. sen ska jag cykla vidare till Emelie för att lämna pengarna och hämta en jävla påse som har vart hos henne sen Almesåsen, haha! i ligger det två linnen om jag inte minns fel, och ett av dem ska jag ha med mig i helgen.

ni når mig på mobilen. puss.


Kalles Kaviar Cup?

yes, jag suger på att bogga. men jag jobbar på dagarna och orkar inte sitta här resterande tid.

har jobb veckan ut. slutar halv 3 på fredag, så som de ser ut nu åker jag och älskling ner till Kunshamn/Smögen efter att jag jobbat klart för att kolla på KallesKaviarCup. stannar tills på söndag isåfall. ska ju va gymt väder resten av veckan så skulle va kul att faktiskt göra nåt istället för att va kvar här. äsch, vi får se hur det blir.. men förhoppningsvis åker vi:)

ciao!

kväll.

ska möta Emelie vid ica om tio minuter. ska snacka skit och njuta av sommarkvällen. bra så.

shoppa.

nu sticker jag iväg till stan, hemma lämnar jag älskling som sover vidare i  min stora varma säng.

dåligt.

DAMP PÅ BLOGG.SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fotboll.

sitter hemma hos Richad nu. ska cykla upp till fotbollsplanerna nu och kolla på när lillebror spelar match. hoppas dom vinner och att det inte blåser storm där som det alltid gör annars. solen skiner men man vet aldrig. puss.


.

JAG ÄR INTE PÅ HUMÖR FÖR ATT BLOGGA!!!!!!!!!!!!!!!!

just nu.

ska cykla iväg till farmor nu, hon hade en blomma till mig:)
sen kanske till älskling igen? får se.

<3

Richard, jag älskar dig.
du är det bästa jag har.
hjärtat, jag lämnar dig aldrig!

puss, din Fridah.

090615.

kom hem från jobbet för tre kvart sen ungefär. har käkat och suttit här. ska byta kläder och åka iväg till Richard nu. puss.

lördag.

hej! har iunte suttit vid datan sen jag srev förra gången. har hänt rätt mycket sen dess men det ska jag inste skriva om nu. tänkte bara berätta att jag lever. ska äta jordgubbar nu och sen drar jag iväg till backen. alla avgångna nior ska dit och ha fyllebrännboll. blir nog kul, även fast jag typ känner mig halv död. puss.

090611.

va rätt kul ändå att dra ut. haha, bästa va ju affischen! shit.. tror nån kommer lacka på oss idag iallafall;b jag och Richard kom hem hit halv 2 och somnade väl runt två. gick upp halv sju förut, kul! 4½ timmars sömn. blir väl typ lika mycket inatt. sen på lördag kanske man får sova lngre med då ska man ut på kvällen. jag tror jag kommer va död på söndag..

att fixa håret tog nån sekund, satte bara upp det i en toffs (!!!!!!!!!!). orkade verkligen inte mer. kladda på lite smink så jag ska bara borsta tänderna och klä på mig så är jag klar sen.

ikväll är det ju lärarmiddan och jag ska hinna fixa naglarna, duscha&raka benen, blåsa håret, locka håret, sminka mig, byta om etc. så jag vettefan om jag skriver nåt mer idag. annars hörs vi väl imorn på dan någongång, när jag slutat nian!

puss.

pynta skolgården.

har bestämt mig nu. jag drar ut iallafall. ska bli kul tror jag, även om det kanske regnar fortfarande.
finns på mobilen. puss!

090610.

började klockan nio idag då. städade runt en timma sen gick jag, Marie och Lisa med Frida ut i hemkunskapen och gjorde pajer tills på fredag. resten av dagen satt vi i klassrummet och tjöta typ. slutade runt halv2 tror jag. stannade kvar lite och sjöng med Natalie och Josefine som skulle träna på deras egna sånger med Markus.

kom hem och gjorde korv med bröd. kollade på Americas Next Top Model och läste VR. bra så. just nu är älskling här. hade tänkt att ta bort mitt nagellack och lägga på grunden idag. så är det bara att ta färgen imorn sen. går snabbare då. med tanke på att jag säkert kommer vara skitstressad imorn innan lärarmiddan. men bra blir det väl får vi hoppas.

ska ut sen vid tolv och pynta skolgården. det är planen nu iallafall. sen kan det ju hända att man stannar inne. beror helt på hur pigg jag är, vädret och om jag känner för det.

puss.


tälta och sjunga.

tältningen gick fint. va mycket roligare än vad jag trodde det skulle bli. brännboll, pizza, sanning&konka utan konka, tjöta, grilla, frysa arslet av sig.. ja, kul hade vi:) kom hem runt halv 2, gjorde mig iordning och sen åkte jag iväg till skolan. skulle öva tills skolavslutningen idag igen. gick bra, tror vi sätter det på fredag.
 
efter det skulle vi öva på våra.. solosånger som vi ska sjunga på lärarmiddan. Natalie körde först, sen gick hon. jag körde efter och Josefine körde sist. tror ni inte att jag stannar kvar eller? stannade och sjöng mer med Markus och Peter typ 40 minuter efter att Josefine hade gått hon också:) äsch, vi hade kul iallafall. kommer bli grymt!

nu ska jag duscha håret och åke hem till älskling. puss!

tälta med klassen.

har redan slutat skolan för dagen, skönt! kom dit vid tjugo över åtta eftersom att vi slapp klassrådet på morgonen. sen fram tills halv 11 ungefär gjorde jag schema tills på torsdag, inte kul vill jag lova! när jag va klar med det cyklade jag hem till Peter där resten av klassen va. vi spelade pubbrännboll, rätt kul:) slutade efter det så tog den lilla svängen hem.

har käkat ost&skinkmacka med fanta och kollat på providence nu. bra så. ska tälta med klassen ikväll, så kanske borde sätta igång att packa grejjerna. men problemet är det att jag inte har någon aning om vad jag ska ha med mig!? halv 3 ska vi öva tills skolavslutningen iallafall och halv 4 ska jag på möte med dom som jag ska sommarjobba hos i sommar. skulle egentligen träffas där vid tälningen klocan 3, så ja kommer senare. inte mig emot egentligen.

skicka sms eller ring ikväll nu, massor! har pengar på mobilen igen. lycka. puss.


synd att man inte hade detta tältet bara.. haha!

söndag.

igår va de aset roligt verkligen! va inte kul att va kort där inne på dansgolvet bara, fyfan. så många som trampade eller drog en armbåge i nyllet på mig hann jag inte ens räkna. senare kom älskling till undsättning och knuffade bort dom flesta, haha! kom väl i säng vid 3 ungefär, men vaknade rätt tidigt pigg och glad.

har kollat på the hills maraton på mtv hela morgonen. bra så.

finns på mobilen, men ni får ringa om det är viktigt. har inga pengar, det är därför jag inte svartat på typ 5286947 sms som kommit in typ igår, inatt och idag. haha. puss.

nationaldagen.

planer för dagen? måla naglarna. sen ikväll ska jag och Emelie åka till Almesåsen. och nej, ingen aning om hur det stavas. blir nog riktigt kul tror jag iallafall:) frågan är bara vad fan jag ska ha på mig!? synd att man inte hade typ obegränsat med pengar och typ bodde i Göteborg eller Lidköping så man bara kunde gå ut och köpa nåt.. haha.. önsketänkande. äsch, de ordnar väl sig.


puss!

min fredag!

hade fullt upp hela dagen igår, så de fanns ingen tid till att sitta här alls.. skönt det med. va sista riktiga skoldagen igår, bra så. vi planerade våran tältning och lite sådär, jag och Sandra fixade med bilder också.

efter skolan åkte jag hem. tog bort nagellacket, bytte kläder och sminkade mig. sen åkte mamma och jag iväg till gröna gåvan, köpte blommor till Philip som tog studenten, grattis! åkte iallafall iväg till Forsbloms sen för att va med och fira Philip sen.

vid kvart i sex va jag tvungen att gå hem, Mårtenssons skulle komma ht och typ fira mig som fyllde år för två månader sen, haha! men vi käkade och sådär, jag och Fanny kikade på talang också. hade trevligt iallfall:)

skolan.

sitter ute i hemkunskapen nu med Sandra och Frida. ska grejja med bilder nu.
pusshej.


skola, Vara och lasarettet.

blööööö, jag ska iallafall aldrig cykla till Sparlösa igen! se här för mer information.

idag har jag iallafall varit sjukt trött. både i kroppen och huvudet. har haft en jätterolig huvudvärk näst intill hela tiden, skit skojj. hade lätt kunnat sova hela dagen alltså.. men tyvärr. skolan va de. tråkigt va de.

vid 3 åkte jag och mamma in till Vara. hon skulle kolla kläder på hemfliten, så träffade Birgitta också. sen hämtade vi upp en studentskylt och efter det satte vi oss på nordpolen och fikade. tog en köttbullemacka och en trådrulle. gott! kom hem till att pappa låg i soffa och hade stukat foten. riktigt illa också. han får krypa runt i huset stackarn.. mamma skulle åka med honom till lasarettet sen. hoppas att den inte är bruten eller nåt sånt bara.


puss.

reslutat;




tuesday.

jag undrar väl som alla andra gör; vart fan tog värmen vägen!?

har vart hur blåsigt som helst idag, kallt som tusan. fick väl inte gjort något viktigt direkt i skolan faktiskt. spelade brännboll på biologin, mindre kul. körde tabu på spanskan, mer kul. slutade ju tidigt idag iallafall, så de va bra. alla i våran klass har verkligen vart skit sega efter Ninas fysiklektion imorses. haha, hon är ju fan värre än Gabriel. stå och tjöta i typ en timma om kraftverk! hur orkar hon? tror hon att vi bryr oss eller? haha..

nej, efter skolan käkade jag macka med youghurt, sen satte jag mig här. har äntligen fått klart den där jävla krönikan så nu slipper jag den också. hur skönt? sköööööönt!

och vill ni veta en sak? klart ni vill. när mamma kom hem förut hade hon med sig en trippeltång till mig! jag har typ nänmt en eller två gånger att jag skulle vilja ha en sådan, och nu hade hon köpt de. bästa mamma? ja! :D så det ska jag ägna mig åt sen, trippeltånga håret.

men nu sa älskade mamma att de va mat. puss.

1 juli.

skolan gick fint, typ inte så seriösa lektioner. fick gjort min svenskaredovisning och coopers iallafall. alltid något. klassen skulle till Frida halv 2 idag, fikade och spleade kubb. kunde dock bara stanna en timma då jag, Natalie och Josefine skulle träna tills skolavslutningen halv 3. bra så. gick fint, särskilt för att va första gången. tränade lite med Peter efter med låten till lärarmiddagen. åh vad jag älskar den!

efter att vi va klara stack jag och Natalie ner till vårdcentralen på sånt där möte för alla som skulle sommarjobba för kommunen. va färdigt vid typ kvart över 5, så jag, Natalie, Danne och Matti stack hem till Danne. pojkarna kokade kaffe, sen gick vi ner till nya bron. stanna där i typ två timmar kanske? jävligt varmt va de iallafall. kom hem för någon halvtimma sen ungefär. käka när jag kom hem, sen satte jag mig här.

nu sticker jag hem tll älskling. hörs sen? äh, får se. puss.

RSS 2.0