fredag.

sov hos Richard inatt och kom hem för runt en timma sen. har suttit här och läst bloggar, kollat bilddagboken och facebook. ska hoppa in i duschen nu, sen får vi se vad jag gör.

förresten, blir någon förvånad när jag säger att det regnar ute?

vill helst ha sol istället för alla jävla skyfall..

vädret har bjutt på skyfall hela dagen idag. en timma uppehåll max känns det som. nu började det nyss igen. att de aldrig kan sluta.. sjukt trött på detta nu. bättre är det inte heller att jag inte orkar betala 50 spänn för att sola framme på solariet, men i slutändan gör jag säker det ändå. har verkligen ingen färg kvar nu. och även om jag inte är helt besatt och känner mig tvungen att få färg på sommaren så är de inte kul att gå runt jätte blek heller. vissa personer är fina när dom är bleka, men det är inte jag. mycket finare när jag fått solbränna.

haha, gud va depp jag blev nu. får nog fan ta och slänga ut nån femtiolapp eller två innan gymnasiet börjar. men nu på sommaren är solariet bara uppe tisdag, onsdag och torsdag va? nån som vet?

29 juli.

jag skrev inget här igår va? haha, glömde helt bort det. dock hände inget speciellt, så ni missade inget. vilken tur va? skulle ju va katastrof herregud..

idag är mamma och pappa iallafall i orust. orkade inte följa med. så ska stå för maten här hemma. blir kycklingsallad med rhode island sås, gott. vad annars kan de bli när det är jag som gör den? tur att jag slipper använda varken spisen eller ugnen iallafall, då finns det likom inte ens den lilla chans att jag skulle lyckas bränna ner köket. men allra först ska jag ta och ducha håret, sen ta på mig kläder. fixa mig lite skulle också va bra så jag slipper gå runt som en ja.. gud-vet-vad.

måste ladda Ipoden, på tal om ingenting, man vet aldrig när man behöver den. och föra över låtarna från nya Green Day skivan jag laddade ner igår. och ladda mobilen också, den dör vilken sekund som helst. men ducshen var de först!
ciao!


regn.

eftersom att de aldrig ska sluta regna kan nog nog inte vänta längre. vet inte riktigt när apoteket stänger heller så är nog bäst att cykla iväg snart. även om det innebär att bli genomvåt. för till apoteket måste jag åka idag. banken behöver jag inte åka till egentligen, ska bara kolla om lönen kommit in.

nej, ut va de som gällde. ciao!

090727.

vaknade runt halv tolv. käka frukost och kollade på sjunde himlen. har suttit och kikat runt på bloggar nu, men ska ta och hoppa in i duschen strax. efter de ska jag väl få på mig kläder och fixa mig lite. måste fram till banken och apoteket idag. de är väl allt tror jag. puss.

söndag.

kvällen spenderades med Richard, tvingade han att titta på 102 dalmatiner med mig så efter det la vi oss i sängen och kollade på American Pie på datorn också. somnade runt 2 nångång. kom hem för lite mer än en timma sen tror jag och har inte gjort nåt vettigt alls. ska snart hoppa in i duschen iallafall. får se vad som händer senare. puss.

shoppingen.


kollegieblock 39:- almanacka 69:-, Åhlens

oversizelinne 199.50:-, MQ (rea)

armband 129:-, jc

väska 299:-, Åhlens

tunika 149:-, gina tricot

090725.

blev en rätt bra dag i stan. kom hem strax efter tre och satte mig vid teven med både skoskav och trötta ögon. ska lägga upp bilder på vad som blev inköpt nu i nästa inlägg. bara det att de är så drygt att lägga in bilder på blogg.se, sjukt segt går det. iallafall för mig. äsch, får ta tag i det så jag kommer härifrån någongång. hörs strax!

förresten, jag och Richard firar 1½år idag!:)


23.28

jag och Richard har nyss kommit hem från han som vi spenderat kvällen hos. men vi ska med familjen till Lidköping imorn och eftersom vi ska åka runt halv 10 tänkte vi att det är bättre att sova här. får gå upp rätt tidigt så vi ska ta och sova nu. bara väntar på att han ska komma ur duschen först.. puss&godnatt.


i want it..


måste.

sitter i min sov t-shirt fortfarande med trassligt hår. attraktivt.. ska ta och duscha alldeles strax, måste städa rummet också. och lämna filmen jag och Richard hyrde igår kväll. och ta bort mitt fula halvbortskavda nagellack, fila naglarna, och måla på nytt.. men nu innan kände jag att jag bara måste skriva här lite. många måsten tycker jag..

helst av allt skulle jag vilja ligga vid standen med 30+ och bli brun. nog för att det är svensk sommar, men detta är extremt. vart fan tog värmen vägen? ska väl inte behöve ligga i ett solarium vid den här tiden på året för att kunna få färg. eller!? ELLER!?


fallens inc.

gick upp runt tio idag och följde älskling hem i regnet. blött, blåsigt och kallt va de.. hoppas på att de blir bättre senare för ikväll ska jag som resten av dom flesta 93'orna i Grästorp till Fallens. grymt ku blir det nog. ska dit med Emelie och Jennifer så de kan ju inte bli annat, eller hur:D E kommer hit runt 2 nångång och Jkommer när hon kommit hem från Smögen, så vi tar och fixar oss här och så. senare drar vi vidare till N på förfest och efter det blir de Trollhättan.

innan tjejerna kommer ska jag duscha. de är väl allt. har redan fixat undan alla mina skor och kläder som mamma bett mig om i två dagar nu. så nu svämmar det över av alla skor på garderobsgolvet, haha.. men jag har en känsla av att om inte Emelie och Jennifer skulle komma hit skulle båda kläderna och skorna ligga som de låg innan..

hörs imorn förhoppningsvis, ciao!


konserthuspaviljongen @ 19.00.

har inte gjort alls mycket idag. dushat och suttit här. tänkte att jag skulle sminka mig.. men de började jag tänka för typ 4 timmar sen. haha.. ikväll ska jag sjunga med pappa och dom. konserthuspaviljongen @ 19.00. kom dit om ni inte har nåt annat för er:) måste ladda min kamera inför lördag då det är fallens, ska bli riktigt kul! har äntligen tömt den på alla bilder.. de tog 1h9min, de va endel som ni förstår så får väl ta och rensa alla bilder nån dag.

nej, nu ska jag börja fixa mig lite! puss.

anonym person.

vad arg jag blev nu.. loggade in på bilddagboken och såg att en anonym person kommenterat en av mina bilder. orkar inte skriva riktigt vad som stog under bilden men de handlar iallafall om att en person kollar min bilddagbok hela tiden och hon har gästlösen. så jag skrev att antingen får hon dra därifrån eller så kan personen skriva gästlösen i pm. den anonyma hade skrivit 'du kan ju för fan skicka vänförfrågan till henne! är du så jävla dålig elr?'

jag brukar normal sett inte bry mig om anonyma men dom ska inte komma och fråga mig om jag är 'så jävla dålig' när dom inte ens klarar av att skriva i sitt namn i en jävla ruta! det jag ville säga är att man ska inte tro att man kan kommentera anonymt hos någon och, ex., fråga om personen är 'dålig', 'ful' eller nåt annat dumt och sen tro att det är okej! gud vilka ungar de finns!

lördag.

har liksom vant mig att inte skriva blogg så vi får se hur det blir med upptaderingen.

dagen har spenderats hos älskling, i duschen och i soffan framför en film. kvällen ser ut att bli hos Danne som fixar Sweet Sixteen. nu ska jag ta mig i kragen och få ur den här handduken ur håret som suttit där ett x antal timmar och sen kleta på smink. ciao!

I got bredband!

I'm back and I know you've missed me! haha..har inte haft nåt bredband sen jag skrev sist. de kom en smäll, och de gick sönder.. men nu har vi fixat nytt iallafall.

sluta regna vill de inte göra nu iallafall, har olöjt igenom tre filmer idag.. rätt mysigt. nu ska jag snart byta om, ska till krogen och käka med familjen och maddan&co. trevligt. efter det, ja jag håller på att göra planer för vad som händer. inte riktigt säker än. nej, nu måste jag rusa, puss!

aj.

har spenderat hela dagen på gardis med Emelie och massa grabbar. 30+, en handduk i sanden och att ligga på mage mestadels av tiden har resulterat i att jag ser ut som en tomat på baksidan.. det värsta är att jag faktiskt inte överdriver denna gången. fyfan va man kan se ut, haha.. nej, de är inte ens kul. de enda jag kan ha på mig på bena nu är nog vanliga svarta tajts utan att det gör ont skulle jag tro..

ska ta och fixa håret nu och sen får vi se vad som händer. puss!

sommar.

känner för jordgubbar och mys på Richards altan..
men first things first, ska byta om och göra nåt åt mitt skatbo till hår. caio!


sweet sixteen.

dessutom fyller sötaste Natalie 16 idag!
grattis snygging:) <3

första juli.

har inte hänt mycket idag. har varvat mellan att sitta vid datan och tvn ungefär. inte mycket till liv. stog även och tittade ut genom fönstret förut då världens översvämning verkade komma till grästorp, tyvärr försvann den lika fort igen. inte ens åska ville skyfallet bjuda på, snålt tycker jag själv.

nu har jag dock fått nattligt besök som planerar att stanna. mysigt blir det skulle jag tro.. och på tal om ingenting såg jag hade jag hade fått nytt besöksrekord igår, eller förrgår blir det ju nu.. äcsh, kul iallafall! om ni läser detta också och att det inte bara var en tillfällighet att ni läste här kan ni väl slänga in en kommentar om vem ni är.

nämnde jag att jag är rastlös?

RSS 2.0