fredag.

hej. hann bara med ett inlägg igår. skolan, plugga, dansa, käka, duscha, iväg till Linn&Carl för att kolla på Anton (som jag även var snäll att visa upp här på bloggen), älskling. det var ungefär min dag igår. eller, de va min dag igår.

idag va de äntligen fredag, känns riktigt skönt. även fast veckan gått rätt fort är det ändå bra med helg. har inga större planer än, men det kanske kommer. har mest bara slappat sen jag kom hem från skolan, käkade nyss och så. hoppas det går någon bra film på tv ikväll, fast troligen inte. det enda dagen när det går bra filmer är söndagar, och då är dom slut typ vid 12 så då blir man skit trött hela dagen efter när man egentligen borde koncentrera sig på vad lärarna säger än att försöka att hålla ögonen öppna. fast nu på måndag är det ju studiedag så då spelar det ju igne roll. men det är ju å andra sidan inte studiedag varje måndag, tyvärr, så.. äh fyfan va jag tjötar. vet knappt själv vad jag menar.

men nej, nu ska jag kika igenom lite bloggar och så, kanske hörs senare ! puss.

sötaste Anton.


sweet sixteen.

grattis snygging !
finns inga ord att beskriva dig med,
men jag vill bara säga att du är mitt allt
,och jag älskar dig så otroligt mycket <3


I love you, very much alot ! (internt)

090225.

hej, inte suttit vid datan sen i söndags, vilket enligt mig är en riktigt stor bedrift, så har inte haft möjlighet att skriva något.

i måndags spenderade jag iallafall hela eftermiddagen med Emelie, vi fikade och hade trevligt. sen var jag med älskling resten av dagen. igår va jag först hos älskling, sen gymma jag och duscha o allt sånt, senare på kvällen kom richard hit. förövrigt vill jag bara säga att älskling fick en ros igår när jag kom till honom, bara för att jag inte orkade vänta med att ge den till honom. gud va gullig jag är :)

iallafall, idag är det onsdag. onsdag som onsdag, skolan är alltid lika sug då. nu har jag precis kikat igenom bloggar, och det va otroligt många inlägg att läsa igenom. inte för att jag vatvungen så men.. eller, jo förresten. jag kände mig tvungen. senare ska jag käka mammas pannkakor och leka med älskling.

puss ! 

film.

satte mig precis här, efter att ha spenderat de senaste typ två timmarna i soffan, kollade på film. gick på 3an tror jag, kommer dock inte ihåg vad den hette. men bra va den iallafall. så de va ju tur. är smått hungrig nu men mamma lagar mat för tillfället så de behöver jag väl inte oroa mig för.

va väl ungefär det jag hade att berätta nu. hej !


britney spears.

hej. sitter på youtube och lyssnar på Britney Spears låtar. gillade henne när jag va mindre, så de sitter i än. och när jag kollade på den där dokumentären igår så.. hon är faktiskt riktigt bra.

puss !

grattis !

stort grattis till Linn&Carl som äntligen fick sin Zlatan imorses ! :)

lördag.

hej. sov inte hos S igår, åkte ivög till älskling och sov där istället. vi slappa mest idag, åkte hem runt halv 2. har duschat, läst Fredag, käkat coh kollat på tv. va ett perfekt sammanträffande förut då jag precis ätit och skulle slå på teven. den där dokumentären "Britney: for the record" började precis då, och missade båda gångerna när den gick på mtv. så den tittade jag på iallafall, riktigt bra va den också.

gjorde mig nyss iordning och har kollat igenom lite bloggar och så. Frida hade lagt upp en bild som är tagen på Rihanna efter hon misshandlads. fyfan va hemskt.

tänkte lägga upp bilder på de jag köpte igår också men glömde kameran hos S igår så det blir inget med det tyvärr. 
nej, nu ska jag kila. puss ! 

lyckad tjejkväll.

god..kväll. har vart en riktigt lyckad kväll med mat, singstar, tjöt och en jävla massa skratt. jennifer bjöd som vanligt på de flesta av dem, haha ! :) sitter förövrigt med en seg data som dessutom råkar vara en laptop, så det går inte så bra att skriva. inte så van med såna nymodigheter, så vi får ta och avsluta här. J va sugen på att spela med andra ord och det tackar vi inte nej till.

får väl säga godnatt, även om jag känner på mig att vi inte somnar på ett tag. puss !

slickad katt.

hej, sitter iordning gjord här. eller, duschad, påklädd och sminkad iallafall. orkade inte tupera håret så jag ser ut som en slickad katt. snyggt. men ingen bryr sig, får vi hoppas. jag börjar gilla min slickad-katt-stil mer faktiskt. fick ett ryck igår kväll också och ville klippa lugg, men det får vi se hur det blir med den saken. har ju äntligen sparat ut min förra lugg så.

nej, nu får jag ta och kila. kanske slänger in ett inlägg när jag kommer hem, men det tvivlar jag på.
ha en bra kväll, för det tänker jag ha ! puss.

obs !

om ni inte fattade det av förra inlägget så iallafall; jag hinner nog inte med något inlägg imorgon, så bli inte alltför besvikna. om ni har tur kanske jag slänger in nåt litet mellan svängarna. annars hörs vi på lördag. see ya !

min day, + planerna inför imorgon.

hej. spenderade dagen med älskling fram tills 5 ungefär. tränade sen på gymmet, streetdance va de som gällde idag. jag och Emelie äger ju ;d kom hem lite efter halv 7, har bärt saker till rummet och så. har lite kvar nu men det måste jag fixa imorn på förmiddan. richard kom hit vid 10 förut. och han är inte lätt att laga mat till vill jag lova. fast.. jag älskar honom ändå :) vi ska nog ta och lägga oss snart, eller jag iallafall.

fattar inte riktigt hur jag ska hinna med allt jag måste göra imorgon. måste ju bära ner det som är kvar iallafall. och duscha, dessutom raka benen, fixa iordning mig så jag är klar till halv 1. ska till stan med mamma. sen måste jag hinna med att måla på ett lager till med nagellack, och så fixa till mig och byta kläder inför kvällen. helst ska jag va färdig runt kvart över 5. ska till Sandra på tjejmiddag, trevligt :) äh, måste hinna med allt men det ordnar sig säkert.. förhoppningsvis. det brukar det ju göra.

nej, nu får jag ta och leka social. puss !

090218.

nu ringde mamma och sa att jag va tvungen att fortsätta bära grejjer ner till rummet. roligt ? inte alls, men de måste göras. är fortfarande snurrig i huvudet, och magen ska vi inte tala om. hoppas det blir bättre tills ikväll bara. step/styrka som gäller, ska blir kul.

äh, får väl ta och kila. slänger säkert in något mer inlägg lite senare, ha de fint så länge !

min namnsdag.

hej. satt klistrad i sängen ett x antal timmar, som jag trodde. H&M katalogen va det tyvärr bara barnkläder i, så den va ju ingen idé att ens bläddra i. VR va grymt bra denna gången, läste näst intill allt tror jag. kvällen spenderades här, roligt. fick jätte ont i magen och kunde knappt ens sitta ner, det bara svartnade framför ögonen och jag kände mig snurrig. så va tvungen att lägga mig ner i sängen runt halv 12, somnade tydligen med kläderna på och lamporna tända. lyckat. vaknade vid 5 inatt också, ännu mer ont i magen och jätte ont i halsen. ännu mer lyckat. lyckades iallafall somna om några timmar och lite av det i magen hade gått bort när jag gick upp förut.

har namnsdag idag också, grattis till mig. ska snart ta och käka lunch tror jag, men orkar verkligen inte göra iordning den. jag menar, det är ju så jobbigt att koka upp vattnet för att sen lägga ner nudlar. haha ! men jag antar att jag måste äta, så får väl ta och anstränga mig lite och koka de där jävla vattnet. tss, kom på precis att jag inte kan göra det. har inte kunnat duscha idag heller. dom där jävlarna har stängt av vattnet två dagar i rad. joy.

puss!


härligt !

förutom nya VR i postlådan hittade jag H&M:s nya katalog, och ett paket till mig. fatta ju jag med att de va en bok i paketet, får inga andra paket tyvärr. snålt. så nu kommer jag sitta klistrad i sängen de närmasta timmarna skulle jag tro. funderar på att göra té också. köpte ett på IKEA när vi va där, med blåbärssmak. testade det igårkväll och de va hur gott som helst !


nej, läsning och blåbärsté blir det nu. finns på mobilen. puss !


090217.

hej. gjorde inte mkt igår kväll, inatt. satt bara här. slutade med att jag gick och la mig vid 5, läste lite så somnade väl någongång runt 6 imorses. så himla segt att när man är skitpigg för en gångskull så sover alla andra normala vid den tiden på dygnet. värsta partysuget hade jag också, men alla envisades med att va riktigt tråkiga och sova sig igenom natten.

vaknade iallafall runt halv elva, så lite sömn blev de allt. dock va jag pigg när jag vaknade så mina nattliga äventyr här verkar inte ha gjort nån större skada på psyket. har iallafall spenderat tiden framför teven, tittat på olika talkshows och sådär. läste precis på Kristin's blogg att nya VR hade kommit. så de får jag väl ta och fördriva tiden med lite sen, åker nog en sväng till gymmet också och är väl där någon timma antar jag. inget pass idag dock, men imorn blir det step/styrka. roligt ! 

nej. nu ska jag kila. hörs säkert senare. puss.  

träningsvärk here I come !

pilates va hur kul som helst ! lite svårt och rätt jobbigt, men de är ju bara bra. känner verkligen att jag kommer få träningsverk lite varstans imorgon, eller, i magen. men de va de värt. hoppas nu bara de fortsätter med det.
nej nu får jag kila, ska fortsätta hjälpa pappa med rummet. puss !

måndag.

hej ! vaknade vid 10 idag, gick upp då eftersom att mitt nya rum har en förmåga att bli ljust hur tidigt som helst. men de är ju bra på ett sätt, blir lättare att komma ur sängen. iallafall, satte mig vid teven och käka frukost. kollade på en film efter det som jag spelade in i helgen, The Perfect Man hette den. va rätt bra faktiskt, tror jag sett den förut men ändå.

började ta ordning på alla mina kläder efter det, fan att vi ska ha så många trappor i vårat hus bara. och att min gamla rum ligger på ovanvåningen och mitt nya är här nere i källaren gör inte saken bättre. äh, bara jag fått ner allt så blir de bra. har lite kvar än så länge. tar det senare ikväll eller imorgon. blir förmodligen imorgon om jag känner mig rätt.

ska iväg om en liten stund, till gymmet. ska träna pilates klockan sex, ska blir kul ! aldrig kört de förut, och nu när de bestämde sig för att börja med det denna veckan så tänkte jag testa. hoppas dom fortsätter med det bara.

nej, nu ska jag kila. kanske hörs sen. puss !

sunday.

hej. jag och Richard vaknade runt halv 10 idag. låg kvar nån timma eller så, sen duschade vi. han åkte hem efter det typ, så jag käka frukost. klockan 12 åkte jag och mamma iväg till gymmet, så va där i två timmar. sen duschade jag, gjorde iordning mig lite och åkte iväg till armaturhuset och köpte en lampa. hjälpte till med maten när jag kom hem, åt precis.
ska kika igenom lite bloggar och så nu hade jag tänkt, klockan 18.05 är de One Tree Hill, och 19.00 är de Gossip Girl. så de blir en slapp kväll med andra ord. kanske, kanske skriver senare. puss !

090214

hej. är med älskling just nu, vi myser mest. han skulle duscha så satte mig här.
nu va han visst klar. onödigt inlägg, men ändå. puss !

happy valentine's day !

hej ! skolan igår va rätt rolig. dagen gick fort iallafall. på kvällen så hade vi tjejkväll här hemma. va jag, Sara, Sandra & Fanny. lite senare kom Jennifer. hade verkligen skit kul ! vi dansade, käka, körde 'jag har aldrig', snurra flaskan och hade allmänt roligt ! tänkte säga att vi får göra om det snart, men de behöver jag egentligen inte göra. för nästa gång vi har det är redan spikat. dom drog hem runt halv 1 skulle jag tro, älskling kom vid halv två ungefär. vi satte på film men orkade inte titta på hela. båda va rätt trötta då, så vi la oss istället för att sova, somnade rätt snabbt.

vi vaknade idag vid 12. richard skulle hem och äta. så jag hoppa in i duschen. gjorde iordning mig och tog på mig käder. gjorde tacosallad till lunch. gott. jag och pappa åkte till armaturhuset och kika på en lampa till mitt rum, men åker nog tillbaka dit imorn för att kolla lite bättre. satte mig precis här, ska kika igenom lite bloggar nu hade jag tänkt.

puss.

föräldramöte & älskling.

föräldramötet va riktigt tråkigt, de va först som de va slut som de blev roligt. tur att min mamma och Lisa, Jennifer's mamma, har humor. åkte hem efter det iallafall. hjälpte till lite med rummet, och prata med älskling i telefon. nu sitter han här bredvid mig :D nästan, typ två meter ifrån kanske. jag har saknat honom. nu behöver jag inte göra det längre. vi ska nog käka lite tror jag. båda är hunriga, så. 

puss. 

torsdag.

hej ! idag va skolan hyffsat kul, torsdagar är nog bästa dagen skulle jag tro. efter skolan lyckades jag övertala snälla Sara att färga håret på mig, äntligen. såjag hann käka och kika igenom bloggar innan hon kom hit. hon åkte hem rätt nyss. hon färga håret på mig, sen sminka jag mig och henne. haha, hon somna nästan.

men nu käka jag precis, ska snart ta på mig kläder. vid 7 va de typ akut föräldramöte som vi elever också va tvungna att va me på. segt ! iallafall, handlade om Branäs, tror jag. vet inte riktigt än om jag vill förlja med, gör de inte för att åka skidor direkt.

äh, skit samma. slutsummeringen av detta inlägget är, förutom att de egentligen är rätt tråkigt och inte har någon viss poäng, att Sara är snäll och vi två vill iallafall hellre åka till Malmö än till Branäs.

puss !

broken strings.

hej ! sen jag skrev förra inlägget har jag mest bara kollat på One Tree Hill-boxen, läst och duschat. nyss kollade jag precis på finalen av Americas Next Topmodel. tyvärr vann fel, tyckte från början att Analeigh, eller hur hon stavas, skulle vinna, men hon åkte ut som trea. sen tyckte jag Samantha skulle vinna, men hon kom tvåa. McKey vann.

ska nog sitta här ett tag till tror jag, ska lägga mig rätt tidigt idag. skolan imorgon, som tur är.
puss.

sjuk.

hej. jag är sjuk. vaknade först klockan 5, sen 7, sen 8, och tillsist runt 10. då gick jag upp. gjorde apelsinjuice och kollade på America's Next Topmodel. kikade lite på Oprah också, fattar inte hur alla kan tycka hon är så bra. eller hon är bra, men känns lite överskattad. då gillar jag Rachel Ray och Ellen DeGeneres bättre.

nej, ska kika igenom lite bloggar och sen tänkte jag sätta igång One Tree Hill boxen.
puss !


sjuk ?

hej, undrar om jag är sjuk eller inte. vet inte om jag ska till skolan imorgon, än. får se, ska ställa klockan iallafall. jag hatar att vara hemma när man inte kan göra något. blir typ sällskapsjuk efter en halv dag. ska bara kika igenom lite bloggar, sen blir det nog att dejta min nya säng. rummet är dock inte klart än, bara sängen och mitt nattduksbord som är uppställt och ihopskruvat, etc. har förövrigt inte ens en dörr till rummet för tillfället.

puss.

090209.

hej ! jag tycker inte om måndagar. skolan va riktigt seg idag. bästa va håltimman, fyfan vilka skratt vi fick till. tur jag har mina tjejor, annars hade jag inte klarat mig. Emelie och Sandra får dock se till att va friska imorgon, annars jävlar. då ligger ni illa till babes.

efter skolan har jag typ bara kikat på tv och käkat. slappat, helt enkelt. vill verkligen färga mitt hår nu. har världens fetaste utväxt.. snyggt. men mamma vägrar, Sara är i stallet hela jävla dagarna och Emelie är sjuk. eller va de nu är för fel på henne. hah, förutom huvudet då, såklart. nejdå, skojja bara snygging ! ;d

nej, nu blir det duschen för min del. puss.

helgen.

lördagskvällen va rätt bra ändå. vi.. barn satt nere i källaren och kolla melodifestivals-fiaskot och lirade gh. kom hem till grästorp igen någon gång runt tolv, halv ett så dom skjutsa mig direkt till älskling.

han hade vaknat vid tio igår, sa han iallafall, men väckte mig vid elva. han sa att jag va söt när jag sov, men det tvivlar jag på. haha, snällt att jag fick sova längre iallafall. han satte sig och nörda så jag somnade om. sov typ till två tror jag. gick upp och åkte hem vid halv 3, han skulle spela match.

när jag kom hem hamnade jag framför teven, va Canada's Next Topmodel-Maraton. så hann bara med det, äta och duscha. sen på kvällen åkte jag hem till snyggingen igen. vi myste mest, kollade Beck och så.

så nu har ni förklaringen varför jag inte skrev nåt igår, satt helt enkelt inte vid datan nåt. puss.

ikea & lidköping.

hej ! hemkommen från ikea för ungefär en halvtimma sen. köpte grejjer till rummet, kommer blir så jävla snyggt ! älskling va snäll och följde med också. bra det, annars hade jag väl dött. läste igenom lite bloggar precis. nu måste jag börja göra mig iordning, ska till lidköping om nån kvart typ. min kusin Jonas fyller 18 idag. grattis !
skriver nog inte mer idag, så ni får ha en fortsatt bra kväll. puss.

fredag.

hej ! skolan gick rätt bra idag, halv seriösa lektoner hela dagen. de bästa va ju på SO:n, haha ! om jag säger Hitler vet några vad jag pratar om iallafall. duschade för en stund sen, rakade benen också för er som ville veta. de va riktigt välbehövligt. ikäll blir det hockey med lisa tror jag. kanske skriver senare. puss.

skola.

är i skolan just nu och har det mest oseriösa arbetspasset på länge. puss.

uppsats & aerobic.

hej ! uppsatsen i svenska NP som va idag fick faktiskt bättre än jag trodde. vi fick välja bland 4 uppgifter, jag tog den första. visste precis vad jag skulle skriva om när jag läste den. om det vart en 'vanlig' uppsats hade de kanske skulle kunnat bli ett VG, så jag goppas verkligen att det blir ett G på denna. sen hade vi lunch och slöjd. slapp ju matten som vanligt på torsdagar då jag sjunger. min hals va lite trött idag märkte jag, men det gick rätt bra iallafall.

efter skolan åkte jag hem och käka ett äpple. satte mig framför teven och råkade somna någongång under vänner. vaknade igen vid tjugo över 5, så tänkte gå ner hit. men de blev inte så för mamma såg att dansen va halv sex istället för halv sju som jag trodde. va bara att byta om och skynda mig bort till gymmet, hann precis. dock va Natalie sjuk idag så fick ha aerobic istället med Mimmi. de va roligt det också, men mycket svårare att komma ihåg alla blocken om man jämför med street dansen.

har duschat, ätit och kollat på teve sen jag kom hem. kollade igenom lite bloggar nyss.
får väl ta och blåsa håret nu. men om jag känner mig själv rätt så blir jag kvar här ett tag till. puss !


torsdag.

sitter hemma hos älskling och passade på att skriva ett inlägg här nu, han va upptagen. ska iväg till skolan nu, fan att jag inte kunnat bli sjuk.. ser inte fram emot NP direkt. 9-12.. fyfan. jag är tillochmed nervös, och då är det illa ! nej, nu måste jag borst tänderna. puss.

bästa onsdag.

hej ! bästa onsdagen som någonsin kommer finnas under den närmsta tiden kvar denna terminen. fick första lektionen inställd så vi fick sov morgon tills tio över 9. hade engelska i en halvtimma, fast Lillemor pratade mest bara om NP imorgon. men de vill vi helst inte tänka på. efter det gick vi iväg till konserthuset på en föreläsning. riktigt bra va den ! efter det fick vi sluta. så jäkla skönt. kom hem vid halv 1 ungefär, sen dess har jag mest bara kollat på tv. tänkte kika igenom lite bloggar nu, sen är det One Tree Hill på 5an. klockan sex ska jag iväg till gymmet, step/styrka idag, roligt !

skriver kanske senare, puss.

090203.

nu sitter jag här igen.. tänkte egentligen sätta mig och kolla på tv här nere men de spelar väl inte så större roll om jag sitter här eller vid burken. sitter ungefär lika mycket stilla här som där. men eftersom att folk är osociala på msn, ingen lägger ut bilder på bdb och alla envisas med att inte upptadera sina bloggar, förutom jag då förstås, så får jag väl flytta till teven iallafall. jävla apor ! för er egen skull får nu hoppas det finns nåt bra nu, annars jävlar. puss !


you can't break a broken heart.

hej ! svenska NP gick nog hyffsat bra, fast mina svar på samtliga frågor kändes som riktiga B-svar. inte direkt det man borde skriva på ett NP prov, om man tänker på häftet vi fick läsa igenom. får väl inte hoppas på för mycket, blir bäst så. resten av dagen gick rätt fort. haha engelskan.. eller vi kanske ska kalla de för debattlektionen ?, skit samma, roligt va de iallafall. bästa va att rektorn tyckte lite annorlunda. take that L ! fick sluta 25 minuter tidigare på biologin också, jag älskar att ha vikarie.. iallafall om personen inte heter Kristina Segerfeldt..

efter skolan våldgästa jag älskling, men vi tror han älskar mig ändå :) åkte hem vid halv fem och vid fem så skulle jag och Peter träna. gick skit bra ! och nu har jag bestämt låtarna också. balladen hade jag från början två att välja mellan, men tror ni det blev någon av dem ? nej, såklart inte. ahja, det blev iallafall Hallelujah- Rufus Wainwright, kör den dock inte i den verisionen. mer som en blandning av Kate Voegel's (http://www.youtube.com/watch?v=t9PPicXDhMU) & Amanda Jenssen's (http://www.youtube.com/watch?v=RrQUbwhfMk0&feature=related), samt av min egen.. touch. den mer lite snabbare låten blev We Can Go Anywhere- Jesse McCartney (http://www.youtube.com/watch?v=sJ97wueUXEM).

kom hem för ett tag sen, käka nyss. ska kika igenom lite bloggar och så hade jag tänkt. sen måste jag fram och köpa en ny deodorant, min är total slut. duscha måste jag också göra, sen åker jag iväg till älskling. puss !

090202

hej ! skolan idag gick hyffsat fort. tillochmed kemin va kul. vi gjorde typ ljus i betong, mitt och Jennifers kommer ju bli bäst. haha, Anders & Arvids får vi väl se hur det går med den saken, om de överhuvudtaget kommer att gå. efter skolan så åt jag lite snabbt. bytte kläder och sådär, när mamma kom hem så åkte vi iväg till stan. fick köpt det jag skulle och köpte för en gång skull inget som jag inte heller skulle köpa. riktigt stolt över mig själv. när jag kom hem så åt jag mat, kollade på tv och duschade. blåste nyss håret och tog på mig kläder. nu ska jag kika igenom lite bloggar och så är det tänkt. får väl se till att gå och lägga mig rätt tidigt iallafall, svenska NP imorgon. lycka till, till mig själv :)

just det, mina nödvändiga inköp;
- vitt basic linne.
- svart långärmad tröja.
- foundation.
- eyeliner, svart & vit.
- bh.
- puder.

tänkte jag skulle testa på att använda puder nu ett tag. har aldrig använt det förut men alla andra har ju de så kan ju inte va hur dåligt som helst. jag menar, mina vänner är ju trots allt inte så jätte fula.. haha, nej nu skojjar jag. mina vänner är snyggast i världen ! herregud vad snäll jag är :)
läsa bloggar va de ja.. puss.


kladdkaka och älskling

snart ska jag äta pappas kladdkaka, den slår ingen ! svär. sen ska jag åka iväg till min älskling, och han ska få paket av mig :) bara för jag är så snäll. han borde känna sig lyckligt lottad, tur han har mig. nej, skämt o sidå. jag älskar honom, och han älskar mig med. eller, de är bäst för han iallafall. puss.

you had me at hello.

hann bara kolla på ungefär halva Hitta Nemo igår, eller ja, tills de kom till Mexicanskaströmmen och dom coola sköldpaddorna. sen ville mamma kolla på körslaget. har inte kollat på alla avsnitt så visste inte vem jag hejjade på av Team Erik eller Team Hanna. men sen gick jag reda på att Hanna är tillsammans med Martin Stenmark, så då bestämde jag mig snabbt att hejja på Team Erik. synd att han inte vann bara. efter det åkte jag iväg till sötnosen. vi kollade på Bolt, som han så snällt laddat ner för min skull. va inte lika bra som jag trodde, men bra va den ! haha, fågeln längst till höger och hamstern va bäst !

åkte hem vid 11 idag, han hade samling då. kollade på tv, duschade, fixa mig och käka frukost. läste nyss ut Godnatt Mister Tom som vi läser i svenskan. helt klart läsvärd. nu sitter jag och lyssnar på Beyoncé. grymt bra är hon ! om allt går som det är tänkt så åker nog jag och Kristin på hennes konstert nu i vår ! :D 

nej, nu ska jag kika igenom lite bloggar och så, skriver kanske senare.



 

puss !


RSS 2.0