söndag.

ska packa gympaväskan och byta om lite, sen åker jag hem till älskling. han ville kolla på film, men vi vert väl hur de går. jag kommer se typ en halvtimma, om ens det, sen somna. äsch, nu måste jag skynda.

sov sött! puss.

morsdag!

tänkte jag skulle skriva här, men har verkligen inget roligt att säga.. knepigt.

älskling åkte hem nyss, innan det hade vi sovit, ätit frukost, solat och kikat på tv. ska väl käka mat om ett tag tror jag. skulle bli färskpotatis och sill tror jag? gott! köpte även en morsdags-prestent till mamma igår i stan, ett jättefint halsband. så de har jag hunnit med att ge henne. hon tyckte de va lika fint som jag tycker, bra så:) haha, när jag skulle gå iväg och köpa de igår blev hon irriterad på mig för att vi hade bråttom, så hon ville egentligen inte låta mig gå.. men äsch. glöm inte era mammor idag bara!

mamma, jag älskar dig!


denna förtjänar ett eget inlägg;

Café i Kungsträdgården, Stockholm

Två tjejer ~16 sitter på ett café och diskuterar ena tjejens Japanresa.
Tjej 1: Det var jättejobbigt med tidsskillnaderna. VI åkte klockan ett ifrån Arlanda, flög i tolv timmar och kom hem typ två på dagen där, fick inte sova på två dygn!
Tjej 2: Jaha, det var jetlag!
Tjej 1: Eh... nej. Det var SAS.


tjuvlyssnat.se;

H&M, Härnösand

En pappa och hans son ~15, som verkar lite småless, står och väntar på någon utanför dörrarna.
Pappan: Tror du hela gurkan går åt?
Sonen: Inte vet jag, det är väl du och mamma som lagar maten.
Pappan: Jo, men annars kan vi använda den till du-vet-vad, tänkte jag.
Sonen: Va?!
Pappan: Tzatsiki! Tzatsiki menade jag!




OKQ8, Östersund

En kvinna ~50, med en kort kjol och Svenska Kyrkan-jacka, samt en tjej ~18 står i kön. Tjejen har händerna fulla med varor och hostar utan hålla för munnen.
Kvinnan: Om man ska hosta ska man hålla för munnen.
Tjejen höjer chockat på ögonbrynen. Hon går fram för att betala och vänder sig sedan till kvinnan.
Tjejen: Om man jobbar för Svenska Kyrkan ska man ha en kjol som går över knäna.



McDonalds, Uddevalla

Fem killar ~20 står i kön på McDonalds.
Kille 1: Jag är så jävla smal! Finns fan inget fett på min kropp.
Kille 2: Jo, lite fett har du väl?
Kille 1: Ja, okej då. Kanske 5% fett och 95% muskler.
Det är tyst i någon minut.
Kille 3: Men... 95% och 5% blir ju 100%? Dina organ då?



Buss 111 mellan Växjö och Alvesta

Två killar ~20 sitter på bussen och pratar om sex.
Kille 1: Jag skulle aldrig spendera mer än två tusen spänn på en dildo!
Kille 2: Vad fan ska du med en dildo till? Eller förresten, jag vill inte veta...



Gymnasium i Norrland

Ett gäng gymnasieelever ~17, pratar om var de ska praoa.
Kille 1 (till kille 2): Jag tänkte praoa i din mamma!
Kille 2: Haha nej, det är nog jag som tänker praoa i din mamma!
Lärare (kyligt): Ni ska praoa två veckor, inte två minuter...



Buss 1 från Karlsborg till Lidköping

Två tjejer ~18 sitter och pratar. Den ena tjejen berättar om när hon hade sex med sin pojkvän i familjens friggebod och att hennes pappa knackade på dörren.
Tjej 1: Oj, vad pinsamt. Tror du han hörde något?
Tjej 2: Nej, det tror jag inte. Vi är så lata när vi har sex, så jag ligger bara där.



Södermalmsskolan, Stockholm

Två tjejer ~13 står i matkön.
Tjej 1: Aj! Fan, det sticker till i mitt ögonbryn hela tiden, det är jätteläskigt!
Tjej 2: Det är antagligen Guds försök på att noppa dina ögonbryn.



Buss 1 till Torp köpcentrum, Uddevalla

Två tjejer ~16 sitter och pratar lite väl högt på bussen om en kille som den ena stöter på och försöker få en dejt med.
Tjej 1: Jag satt och chattade med Max igår och var så nära!
Tjej 2: Jaha? Vad hände då?
Tjej 1: Jag råkade skriva fel när jag skulle skriva "jag kommer till dig" och skrev istället "jag kommer på dig".
Det blir helt tyst i bussen, efter några sekunder börjar de flesta längst bak i bussen gapskratta.



ååååååhh!

FATTAR INTE HUR I HELA HELVETE VARFÖR JUST ELLINOR  SKULLE VINNA ROBINSON 2009 FÖR!?


shopping: check!

blev allt några saker inköpta. de mesta betalade mamma, tack! ska försöka att faktiskt fixa bilder på vad jag köpte, men ni känner väl mig; förvänta er inget!

har bränt skiva nu med två låtar. förslag tills lärarmiddagen. så jag ska byta om och gå över med skivan strax till Peter. se till att inte sitta inne nu, gör skönt väder ute! puss.

coming up; shopping!

gårkvällen va rolig. först va vi hemma hos Sandra, men sen dissade hon oss så jag och Emelie stack hem tll henne. kollade på film och tjöta. bra så. jag behövde den kvällen, faktiskt. de va längesen.

nu har jag duschat och läst igenom bloggar. ska åka till stan idag. såg att Kristin också skulle det. kanske ses då:) förresten, om det är nån här som inte läser hennes blogg; hon söker någon som skulle vilja blogga med henne. intresserad? skriv kommentar i detta inlägget och så säger jag till henne.

nu ska jag käka frukost och göra mig iordning. hörs sen igen när jag kommer hem!
xoxo. 

Shimmy Shimmy.

bra så. blir inte tråkig hemmakväll.
drar iväg till Sandra för att busa med henne och Emelie:)

fredag.

skolan gick fort idag. delvis förr att jag va tvungen att gå tidigare. skulle klippa och färga håret. hade tid klockan 1 idag. Katarina som tog studenten i onsdags jobbar hos Julia H, så hon fixade mitt hår idag. blev aset nöjd! tog en rejäl bit på längden, mitt hår va så himla sletet. har typ inte klippt mig på ett år.. sen gjorde vi först ljusa slingor i hätta, och efter det gjorde vi toning på håret för att få de till en jämnare ton. inte blont än, men betydligt ljusare än förut. jättenöjd är jag, så de va kul:)

kom hem lite innan 5, satte mig vid köksbordet och läste Fredag. väntar på pizza just nu. kvällens planer.. ja, de finns inga. men förhoppningsvis blir jag inte kvar här hemma iallafall.
puss.

studiedag.

va hos älskling tills två ungefär, började regna precis när jag skulle cykla hem. kul.. satt vid datan i nån halvtimma, sen tog jag en sväng till soloteket. va ett tag sen jag solade där nu. men, med min vanliga tur så hade några precis ockuperat båda rummen så klockorna stog och blinkade på 30 minuter. med andra ord hade personerna precis gått in dit.. så jag satte mig och spelade quadrapop och smsade. va himla skönt och sola idag, när jag äntligen kom in. somnade typ direkt:)

kom hem och kollade de som va kvar av Top Model. käkade precis pannkakor. ska leta fakta till den där jävla SO uppgiften nu, jag blir galen på den! damp verkligen!

puss.


@ Richard.

sitter hemma hos älskling nu och bloggar härifrån. vi kollade nyss färdigt på en film som har gått i trean sen nio. 'Bröllopsfixaren', med Jennifer Lopez och Matthew McConaughey. har sett den en gång förut men.. äsch:) den är bra. ska väl sova om ett tag tror jag. iallafall om jag får som jag vill, haha!

godnatt, puss.

barnlåtar och slipknot.

hej! Natalie Skoog va inte i skolan idag, skulle stått med henne i cafeterian annars. så jag hämtade Emelie som fick göra mig sällskap idag istället. bra så. va verkligen sjukt lite folk som kom under dagen, inte så kul kanske men.. lyssnade på barnsånger, slipknot och mötley crüe, haha!

nu har jag nyss ätit. ska fixa iordning på mina kläder lite, sen hoppar jag nog in i duschen. efter det åker jag till älskling. med andra ord; har inte tid att sitta här nu! puss.

gymmet.

blev en timma på löpbandet och 30 minuter styrka efter det. haha, jag tror jag kommer att ha träningsvärk i benen imorn ärligt talat:) jag och Emelie bestämde iallafall att vi skulle gå dit några gånger i veckan tillsammans. så de verkligen blir av, plus att det är mycket roligare att träna med någon än att träna själv.

åt ett äpple när jag kom hem, sen tog jag en kalldusch. så himla skönt! tog på mig kläder och blåste håret. gick och mötte älskling, sen cyklade vi hem till honom för att ta kort på lite saker han skulle ha på hans 'jag-collage' i bilden. lägger över alla mina biler från kameran nu. hr tatt typ tjugo minuter och det är fortfarande inte klart.. va ett tag sen jag tömde den. men nu va dom klara så får ta och lägga in hans bilder på USB-sladd.

puss.

coming up;

ska byta om nu, sen cyklar jag iväg till gymmet och möter upp E! :)

långsamma tisdag..

usch.. tiden gick hur långsamt som helst i skolan idag, särskilt på eftermiddagen. gött att jag slipper hela dagen imorgon iallafall då jag ska stå i cafeterian. ska dock gå på första SO lektionen klockan åtta.. får tillbaka våra prov om WW2. hoppas på det bästa!

jaja, har käkat och suttit här sen jag kom hem typ. ska gå upp och dra av alla sängkläder i alla sängar nu. sticker iväg till gymmet med Emelie sen också. kul! :) puss. 

16 månader<3


jag älskar dig:)

starstruck.

har rensrivit fysiken och letat material till SO uppgiften. men jag hittade ingenting!? har skalat potatis också, i utbyte mot att mamma fixade mina jeansleggings. kikade på de där i fyran med DagOtto och de.. minns inte va de hette men alla fattar väl vilket program jag menar antar jag..

denna veckan ser ut att gå rätt snabbt ändå, bra så eftersom att jag längtar tills fredag. imorn är de ju tisdag, och dom är ändå rätt hyffsade. slutar tidigt också vilket är ännu bättre. på onsdag ska jag stå i cafeterian. ännu bättre då onsdagar verkligen är hemska i skolan.. på torsdag är vi ju lediga och sen är det fredag! happy moi.

puss.


sommarjobb.

har glömt att nämna det här men fick sommarjobb från kommunen. hade tur nog att få på det jag önskade och de veckorna jag helst ville ha. fick vecka 25-26 på ugglan. så jag och mamma lämnade lappen förut på medborgarkontoret för att bekräfta att jag ville ha jobbet. ungefär det enda vettiga jag har hunnit med. + att ta en sväng in på aptoeket efter skolan. ska ta och rensriva fysiken efter detta nu, ska lämnas in imorgon. tror jag sätter mig ute och gör det. gör skönt väder! hoppas det blir minst lika bra imorn.

ciao, puss!

bugsy.

åkte hem till älskling igår och tittade på Robinson 2009. va mycket otippat.. flera av sakerna. låg kvar i soffan och tittade på någon film men den va inte så bra så vi gick in i hans rum och tittade på Bedtime Stories istället. haha, jag älskar Bugsy, han är så söt:) men som alltid blir jag så trött när jag ligger i hans säng så vi stängde av den efter att tag och somnade istället. jag vaknade prick 10.00 idag, jätte coolt, eller hur? vi tittade färdigt på filmen och käkade frukost typ.

åkte hem vid halv ett ungefär. tittade på One Tree Hill och sen bytte jag om för att gå ut och springa.. faktiskt. tänkte att eftersom att vi ska springa coopers imorgon så.. tog svängen runt forshall iallafall. duschade och åt när jag kom hem. ska väl ta och göra mig iordning lite nu tror jag. kanske hörs ikväll, puss!

Bugsy.

nostlagi.

idag har jag gjort mycket ska jag säga er. duktig har jag varit. i mitt gamla rum så har jag typ en vind. och i den har jag under åren slängt in dockor, barbies, gosedjur, kläder till leksaker, filtar, kuddar, hårda leksaker m.m. så det har jag och mamma plockat ordning på idag. nu kan man se golvet där inne tillochmed. de kunde man faktiskt inte förut.

men när jag satt där med alla barbies och dockor fick jag sån nostalgi känsla att jag kände att jag va tvungen att klä om mina barbies. alla fick fina klännigar förutom två stycken jag tydligen ägde, dom va så fula då dom fick dom fulaste klännigarna jag kunde hitta. haha! snällt. förresten förstår jag inte vem fan som gjorde alla skorna till mina barbies, de va fan inget par som passade någon!? alla va för stora.. buhu.


Lidköping.

tog en tripp till Lidköping. fick mig inköpt ett blommig linne. och eftersom att vissa har stora problem med att kunna gå i affärer kunde jag inte kika mer. men fint va det iallafall. bra så.

kom hem hit, vi la oss och halv sov ett tag. sen åkte han hem för han skulle upp och gymma med Linus. jag duschade och fixade mig lite. har precis läst igenom lite bloggar. puss.

R hela dagen.

det gick bra igår. träffade älskling senare och följde med han hem och sov där. har spenderat hela dagen med honom, så har inte haft tid att sitta vid datan. vi har käkat, vart ute och gått och fotat typ. hyrde film örut som vi precis såg klart på. Twilight blev det. båda hade hört att den va bra så.. de va den också, bra så. 'Jag, Du & Dupree' gick på tv, så tror vi kikar på den. reklam nu dock.

åker nog till Lidköping imorn tror jag. så får se när jag hinner skriva. om jag ens gör det.. ska försöka.
puss.


does your mother know.

nu ska jag byta kläder och vid sex ska jag åka till konserthuset igen. kom nyss hem därifrån. övade lite tills ikväll. ska iallafall sjunga på vårkonserten, va typ tribute to Abba idag, men av vad jag såg på programbladet så va de faktiskt inte särskilt många Abbalåtar med. tror jag? äsch, strunt samma. sjunga ska jag iallafall.

får se om jag skriver något mer idag, annars blir de av imorn.
långledigt nu, skönt! puss.

kvällens planer.

nu ska jag blåsa håret och sen cyklar jag iväg till R, så det blir troligvtvis ingen mer upptadering idag. men ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon! sweet dreams ya'll.


ovärd dag. minst sagt.

började dagen med möte kvart i åtta, sen nationella i fysik, som skulle ta 2½ timma, va klar efter 50 miuter.. så hade rast från nio till kvart i tolv. hade matte och kollade på Patriks och deras teater eftersom att de spelade samma som oss när dom gick i nian. efter de kom Mona & Petra som pratade om 'Sista natten med gänget' i typ en halvtimma, sen hade vi typ biologi, fast man fick reda på sitt betyg sen fick man dra. spanska sista lektionen och då kollar vi på film. som jag förvörigt inte fattar hur de kan vara en komedi? bra kan man väl inte säga att den är.

nej, nu ska jag hoppa in i duschen. puss.


helvetesnatt.

hade en riktig mardrömsnatt inatt. minst sagt. drömde att jag hade sjukt ont i magen, så jag vaknade. och tror ni inte jag va alldeles svettig, varm och hade så ont i magen att jag seriöst ville dö? trodde verkligen jag åkt på magsjuka, av allt man kan tänka sig. och jag som varken aldrig blir sjuk eller ätit något ovanligt. men va tvungen att väcka stackars Richard som låg bredvid, så han gick ut och la sig i soffan, bättre de än att han också blir sjuk, tänkte jag. men, åter till mig. fyfaaaaan va jag plågades. jag kunde inte ens spy upp skiten! men, efter några timmar av smärta lyckades jag iallafall somna. och när jag vaknade var jag lika frisk som när jag gick och la mig..!?


igårkväll.

blev inget upptadering varken före eller efter vårkonserten igår, tydligen. gick väl sådär, måste jag väl säga. hoppas det går bättre imorn bara. när konserten va slut igår och alla skulle röra sig hemmåt, eller vart fan alla skulle; ut iallafall, så möts man av att det verkligen spöregnar och åskar som ja jag vet inte vad, what's up with that!? men, ut kom vi iallafall, hem också. hämtade upp älskling på vägen också, så vi myste i soffan.

öva.

skolan va väl som skolan. men nu ska jag iväg till konserthuset, ska öva inför vårkonserten ikväll, kul. sen ska jag äta skulle jag tro. klockan halv 7 börjar det så vet inte om jag hinner slänga in ett till inlägg innan, annars kanske vi hörs senare ikväll. önska mig lycka till iallafall! puss.

måndag.

jag sitter halvt iordning, ska bara ta på mig kläder och sminka mig lite så är jag klar sen. det va förövrigt ett helt dagsjobb att fixa håret idag, usch. jag orkar inte skolan heller för den delen. solen lyser ju inte ens. mulet är det och regnat har det. fyfan för måndag..

söndag.

kollade aldrig på Robinson igår, vi fastnade vid en American Pie film istället. fast de va också rätt kul. när den va slut kikade vi på resten av ESC. Philip kom hem med Sofie, Lat, Erik och Nathalie med, så lite sällskap fick vi också. gick och la oss sen efter röstningen. tycker inte Norge borde vunnit, låten va skit dålig och jag förstår inte dom som tycker han Alexander Rybak va så snygg? nej, Island eller Storbritennien borde vunnit.. eller Turkiet.

kollade iallafall på reprisen av Robinson. tycker Eleonor kan åka ut någongång. hon är så himla tråkig. anledningen att hon kommit så långt är väl att ingen egentligen märker av henne.. jaja, nästa lördag kanske de är hennes tur.

va ute och gick runt forshall efter reprisen, sen har jag duschat och lite så. käka mat nyss. köttfärspaj och sallad, gott. kvällens planer är inte riktigt klara än men lugnt blir det ju iallafall. måndag imorn vilket innebär skola..
jag orkar inte! puss.

myskväll.

åker iväg till älskling nu. blir en myskväll framför teven skulle jag tro med Robinson 2009 som start.


och nu; käk.

grillkött med pastasallad inc, mums!

kronan.

har inte suttit vi datan sen i tisdags. har haft mycket för mig.

men teaterveckan är slut, rätt skönt med tanke på att de va liste segt i slutet. men kul har det varit, man behövde den här veckan. iallafall jag..

igår blev det kronan. säger som de flesta alla att förfesten va väldigt mycket roligare än själva kronan. var hos Elin föra och sen drog vi tejer vidare till Linus. åkte in till Vara runt halv elva ungefär. åkte hem runt halv 2 med Philip. som sagt, förferren va roligare. men de va allt kul där inne också:)

men iallafall, nu ser ni ju att jag inte gått och dött.

teater.

nej men hej! äntligen funkar bloggen.. har postat ungefär fyra inlägg men inte fan syns dom? kul..

helgen spenderades med att plugga repliker, älskling och stan. men nu är allt klart för skolavslutning och lärarmiddag. skönt! teaterveckan är förresten i fullgång, så himla roligt är det. är rätt stolt över mig själv att jag kunde alla mina repliker redan igår när jag missade i fredags och fick mitt manus efter alla andra. vissa har fortfarande inte lärt sig.. illa, haha. har generalrepetitioner imorn, men kläder och rekvesita och sådär. bra så.

nu ska jag käka och sen ska jag iväg till Peter och sjunga lite, roligt!
xoxo darlings.

teaterveckan has begun..

helt galet kuj va de idag verkligen! :) bra så. med korttrakkasserier och ont i föttrena kom vi alla hem nöjda och glada. haha. ni kanske får höra mer i helgen och se bilder på grejjerna jag inhandlade om jag får tid. vilket som ser ut nu att den inte kommer räcka till..

älskling skickade imorses sms om vilken roll jag fick i teatern. nöjd är jag! en ganska stor roll av vd jag vet.. sångroll med, så de blir kul. ska hem till Helena morn och hämta manuset och sådär. läste precis i Sandras blogg att man inte får ha med pappret på måndag!? shit säger jag bara.. fyfan råplugga hela helgen typ.. alla andra tränade ju hela dagen idag också, så jag har ju mycket att ta igen.

jag ber om ursäkt i förväg för den dåliga upptaderingen som kommer lysa med sin frånvaro i helgen.
puss.
 


thursday.

började dagen med gympa. riktigt roligt med tanke på att det öste ner och va kallt som satan.. origentering va de iallafall, vilket gjorde de hela ännu mer underbart. tog tre kontroller ungefär, sen låg fyran långt bort åt helvete, så då tänkte jag att jag skulle gå tillbaka. de va lättare sagt än gjort.. va verkligen vilse, haha! men, Niklas kom sen till undsättning. som tur var, annars hade jag väl antagligen vart och virrat runt där än..

men resten av dagen gick fint iallafall, har käkat och lite så nu. snart bär det iväg till Vänersborg, ska gå Vårruset. inte så jätte kul med tanke på att min häl har velat döda mig idag. joy..

finns på mobilen, hörs nog inte mer idag. xoxo.

onsdag.

hade SO provet idag, gick verkligen skitbra! as nöjd över att jag kom ihåg så mycket. ibland är det bra att ha en lärare som skulle kunna stå hela dagen och prata om hur Hitler ville ta över Europa, eller om hur Hitler kom till makten, eller om hur Hitler förlorade makten. att han går igenom samma sak 57892 gånger gör ju också saken enklare.. fick reda på resultaten på matte NP, inga chokerande nyheter pracis, men ändå nöjd. hade inte förväntat mig så mycket mer.

kollade på Tyra Banks Show & Top Model förut. käkade för ett tag sen. nu väntar jag bara på att mamma ska vilja åka till gymmet. skulle egentligen dratt dit för ett tag sen, men hon skulle dit så då tänkte jag att jag kunde vara snäll och vänta på henne.

sitter förövrigt vid Filips data. en riktig sån där gammal som är typ vit/grå, ni vet? och när jag trycker på tangentbordet låter det ungefär som en sån där skrivmaskin, haha! tyst är det ju iallafall inte. men det går typ dubblet så fort att skriva.

nej, nu ska jaf dra mig. hörs kanske senare. puss.


and now;

ska begrava mig i mina SO böcker igen.
hörs imorn om jag inte är för utbränd.

sweet dreams.

nu ska jag och älskling sova! puss & godnatt.

söndag.

ledsen för saknaden av livstecken här igår, men satt inte vid datan alls.

va iallafall på kalas i Uddevalla för min farmor igår, älskling va med där också, kul! :) var hemma runt 8, så jag bytte kläder sen åkte vi hem till honom för att titta på Robinson. sov över där inatt, åkte hem vid halv ett idag ungefär. har mest tagit det lugnt, det är molningt och blåsigt ute så har inte haft någon egentlig ork till att göra något. har spenderat dagen med att titta på 'Life of Ryan' avsnitt. va weekendbreak på mtv. duschade dock för ett tag sen, tagit på mig kläder och blåst håret. kikat igenom lite bloggar och så..

nu ska jag däremot kila fram, måste fylla på mobilen. avtalet går ut imorn har jag för mig. sen blir det One Tree Hill och Gossip Girl! puss!


synd om mig.

uttråkad och hungrig. finns på mobilen.

last night.

åkte ut till E runt kvart i 8. va lite folk där, sen kom det ännu fler. kvällen va hur kul som helst. 'jag har aldrig' missuppfattades ju av endel, haha! :) slå huvudet i en lampa, ligga och kolla stjärnorna tycker vi också om. åkte in till Grästorp vid 11 typ, och alla gick upp på marknadsberget. roliga folk och en himla massa kyla. jag och R gick hem hit vid 2, halv 3 ungefär och somna typ direkt.

vaknade upp iorses och märkte ett sort jävla blåmärka på mitt ben som gör skit ont, men kan för i all världens värld inte fatta hur det kommit hit!? illa.. haha. nej, men igår kväll, ett ord- bästa! puss.


RSS 2.0