detta jävla idealet..

den senaste veckan har man kunnat se olika artiklar och dyligt på b.la. MSN.se. de handlar om att Jessica Simpson skulle ha blivit tjock. vad jag ser har hon fått snygga kurvor och bröst. och om de är att vara tjock är det riktigt snyggt. alla andra pinnsmala brudar i Hollywood är inte speciellt snygga, enligt min åsikt. dom borde isåfall ta efter J. sen finns ju dom som är jättesmala och har jätte svårt att gå upp i vikt. och de som är "normala" i kroppen och tror att dom måste banta för att få någon att gilla dem. men det går vi inte in på nu. de jag ville komma fram till iallafall är att Jessica inte är tjock i sin nya kroppsform, utan snyggare än någonsin.


lördag

hej ! gjorde inget speciellt på kvällen igår, satt mest här o gjorde inget alls. slö kollade lite på tv, mer va de inte. vid 11 åkte jag hem till älskling, båda va rätt trötta så vi gick o la oss rätt snabbt. vi vaknade vid 12 idag ungefär, nörden satte sig vid datan. jag halvsov lite o störde honom. vid ett så satte vi oss och kollade på room radiers, han åt frukost. åkte hem vid två, han hade samling då.

sen jag kom hem har jag kollat på tv, käkat, duschat och fixat mig lite. inget extraordinärt precis, men ändå. ska kolla igenom lite bloggar snart hade jag tänkt. sen ska jag titta på film, Hitta Nemo blir det. tror fan det är min favorit film.. grymt bra är den ! om ni är efter o inte sett den än, gör det.

Doris är min favorit ! haha, så jävla skön.

smell what ?

dom nya klassdressarna luktar konstigt. inte konstigt gott, utan konstigt.. inte gott.
de va väl allt jag hade att säga. tur att det finns parfym iallafall.

bra dag.

hej ! skolan va rolig idag, skönt de. sången gick också rätt bra, fast kunde gått bättre men skit samma. kan inte alltid va hur grym som helst, haha ! efter skolan käka jag o kollade lite på tv. vid 5 mötte jag Sandra vid hemköp för att äntligen hämta våra dressar som kommit. och förresten fyller Sandra 16 idag, så henne grattar vi stort ! :) efter hemköp åkte jag direkt till gymmet, jag och Emelie skulle köra Street Dance. skit kul va de ! anmälde oss för nästa vecka också. sen åkte vi en stund till Sandra för att hämta våra dressar, dom andra får dom imorgon, ha-ha ! Jennifer hade också vart där och hämtat sin. våra har ju lätt snyggast färg iallafall. får väl lägga upp en bild på den någon gång, kommer ihåg att jag lovade att visa mina stövlar också ja.. äh. om bilderna kommer, ja då kommer dom. om inte, sluta lipa.

nu ska jag hoppa in i duschen hade jag tänkt, ska käka efter det också.
puss


snabbt.

hej ! hade inget internet igår, så blev ingen upptadering. skolan sög idag, hatar onsdagar. nu ska jag iväg till älskling :)
puss

just so we're clear.

angående DETTA inlägget;
det är inte mina naglar, eller face heller för den delen. tattat bilden från google. kände att jag va tvungen att skriva de här, för minst 10 pers har frågat om det är 'min' bild idag i skolan. haha, mina naglar är inte så fina, jag målar nämligen inte så proffsigt att det inte ens kommer lite utanför, det gjorde tydligen manikyristen på den modellen. eller så har dom fixat det sen men, äh skitsamma. det jag ville komma fram till var iallafall att det inte är min bild. lite synd, för hennes ögonbryn va riktigt snygga.

måndag.

hej ! jag och älskling hade varit tillsammans i ett år igår, så va mest med han. och när jag väl va här hemma så duschade jag och skrev rent min krönika. och anträngde mig att inte slå sönder hela jävla datan då tangentbordet bestämde sig för att strejka. hårt ! det ville inte skriva några bokstäver alls, men klar blev den tillslut iallafall. fick inte lämnat in den idag, Lillemor va sjuk ! första gången någonsin typ eller !? jaja, dagen va rätt slapp iallafall, skönt.

efter skolan så tränade jag inför rockcafét. har fortfarande inte riktigt bestämt låtarna, har 4 just nu, ska bli 2. fast en av dom är jag rätt säker på att jag vill köra, den gick riktigt bra idag. vilka låtar det blir får ni reda på när jag är helt säker. kom hem vid tio i 5 iallafall, titta lite på tv o käka ett äpple. satte mig här nu. har en tid med såndär personlig skit på gymmet sen halv 8. trevligt.

kanske skriver sen, puss !

röda naglar.

hej ! åkte iväg till älskling inatt, verkligen inatt. när tänker jag inte skriva här för då blir mamma arg. hon tycker inte att jag ska cykla själv en fredagskväll ute i grästorp. FYI ! det är inte en enda människa ute en fredagskväll här, särskilt inte nu på vintern. vi vaknade lite innan 12, eller jag vaknade iallafall då. han låg och kollade på mig. har hört från massa folk att jag oftast pratar i sömnen. trevligt :) jag cyklade hem vid 1 ungefär. hoppade in i duschen direkt, käka brunch och gjorde iordning mig. vid kvart över 2 hämtade Tage mig, följde med och kollade på j20. dom vann med 4-2. sen jag kom hem har jag käkat, kollat The Hills och målat naglarna. röda blev det denna gången.
nu ska jag kika igenom lite bloggar hade jag tänkt.


puss.

fredag.

fick stå i cafeterian idag, missade ju den onsdagen jag skulle stått men slapp för det var hemstudiedag för oss nior. stog med Andreas från B, eller så va de Anders. har redan glömt av. haha, vi sa kanske typ 20 ord högst till varandra på hela dagen ? riktigt osocialt iallafall. men de va ändå bättre än lektioner. fick sluta halv 2 idag, skönt. skulle nog med mamma till gymmet sen vid halv 5 för att boka tid med typ personlig coach/tränare. vet inte än vad som händer senare ikväll, men det löser sig väl får vi hoppas på. kanske skriver mer senare, annars; trevlig helg !

puss.


ta de lugnt.

jag lever, orkar bara inte skriva nåt. eller rättare sagt;
jag har inget att skriva.

crack the shutters

onsdagar är nu officiellt den sämsta dagen i skolan, nångonsin. utan tjejerna skulle jag aldrig klarat det.
inte gjort mycket sen jag kom hem från skolan alls, gick typ direkt ner till datan. kollade igenom bloggar och bilddagboken, sen har jag ägnat resten av min tid till uppvärmningen som jag ska ha imorn. joggning, uppmjukning och töjningslåten gick väl rätt bra och snabbt, men att hitta en bra hopplåt är ju rena självmordet. när man nu inte lyssnar på typ techno eller sån skit, menar jag. bränner klart skivan nu iallafall. skönt att va klar.

nej, nu ska jag kila. skriver nog inget mer ikväll, så ni får ha det bra.
puss !

090120

hej ! idag va ingen bra dag i skolan, inte för att den va direkt seg eller så men.. nej usch. iallafall, har mest bara kollat på teve sen jag kom hem. borde egentligen jobbat på min uppvärmning som jag ska ha på torsdag, men som vanligt skjuter jag upp saker. så blir det jämt för mig, så jag är inte direkt förvånad. tur att jag ska till gymmet sen, så får jag ju en ursäkt. en bra ursäkt tillochmed. ska nog äta om ett tag tror jag, hoppas det. inte ätit nåt sen jag kom hem och skolans mat är inte så god.. om vi uttrycker det snällt. nej, nu ska jag kika igenom lite bloggar och så, får se om jag skriver senare. annars; ha en trevlig kväll.

bye !

great.

hej, igen. jag packade ju mina sak, som sagt, och sen åkte jag direkt till Richard. va där kanske nån timma. sen drog jag iväg till gymmet o va där i kanske 1h15min. testade lite först, sen körde jag mest ben och biseps. blev lite mage också, + en halvtimma på såndär typ orbitrek, hur nu det stavas ?, cykel. riktigt skönt. när jag kom hem käka jag och sen hoppade jag in i duschen. har mest bara hunnit med det plus att jag fixat mig lite och tagit på mig kläder. skulle nog hem till älskling igen sen tror jag. roligt för er att veta, jag vet.

och jag vill ha helg.. puss !

måndag

hej ! dagen har vart rätt bra fakiskt, om man bortser från att det har vart svinkallt i hela skolan och fult väder ute. men skolan gick ovanligt fort för att va en måndag, så de va skönt. när jag kom hem så käka jag lite och kollade fresh prince & one tree hill. satte mig här för typ en kvart sen kanske. nu ska jag bara packa lite kläder, sen åker jag iväg till älskling en stund. drar direkt till gymmet efter det, skönt ! skriver väl igen sen när jag kommit hem och sådär.

puss ! 

it goes where ?

Buss 14, Västerås;


Två tjejer ~20 sitter och pratar om hur drygt det är att springa fram och tillbaka till tvättstugan. Den ena av dem har uppenbart bråttom hem för en kommande tvättid.

Tjej 1: Och jag måste verkligen tvätta mitt duschdraperi, det är alldeles hårt i nederkanten. Men alltså var ska man hänga upp något sådant på tork?

jaa du, de kan man ju undra..


inte huvudet på skaft.

Ica, Norrfjärden;


En kvinna ~55 står i kassan och ska betala tuggummi.

Kassörskan ~20: Det bli 20 kronor.
Kvinnan tar fram pengarna och ger till kassörskan.
Kvinnan: Och så vill jag gärna ha min växel.
Kassörskan: Men, det blir ingen växel.
Kvinnan (surt): Men ge mig min växel då.
Kassörskan: Du betalade jämna pengar, varan kostade 20 och du betalde 20.
Kvinnan tittar bak och ser att kön blir allt längre.
Kvinnan: Men ge mig växeln nu då, du drar ut på tiden. Jag har bråttom förstår du.
Kassörskan (argt): Men det blir ju ingen växel.
Kvinnan (tittar länge på kassörskan och börjar sedan le): Oj då, jag menar kvittot.
Kassörskan (muttrande): Du har det i din högra hand.
Kvinnan (tittar först i sin västra hand och sen i sin högra): Och jag tackar dig hjärtligt.


stan & eftermiddagen.

det blev lite timmar i stan iallafall, och vi som inte skulle va där så länge. köpte inte klänningen jag pratade om, fanns bara XL kvar ! fyfan va sur jag blev.. fick iallafall en vit tröja med blått tryck på som en väldigt förtidig namnsdags present av mamma, riktigt snygg va den. eller, jag tror att jag fick den nu, hoppas det så jag slipper vänta. sen köpte jag 3 par pärlörhängen, som är i 3 olika storlekar eftersom att i högra örat har jag tre hål. fast dom betalade mamma också, väldigt uppskattat ! sen köpte jag även en tunika, har en likadan fast benvit, men jag gillar modellen. förresten va den på rea nu, så den kostade bara 75 kr ! bra fynd. köpte en almanacka också, svart med lite mönster på.

när jag kom hem satte jag på en film, precis när den va klar så va maten färdig. tajmat ! duschade efter det, och sen gick jag upp för att måla naglarna. svart blev det denna gången, ska snart måla på ett lager till. vet inte riktigt vad som händer senare, får väl se. jag finns, som vanligt, på mobilen annars.

tänk er denna i grå/blått istället, det va fan dagens fynd;

uppe tidigt.

vaknade klockan 08.59, rätt grym tajming måste jag erkänna, för jag skulle gå upp klockan nio. gick ner o satte mig här direkt, har egentligen suttit här för längre redan. ska upp o göra iordning mig o käka frukost o så. sen åker jag ju iväg till stan, så vi hörs väl när jag kommer hem igen kanske. troligen.

puss !


my daddy was a junkie ?

jag sitter och kollar igenom gamla fotoalbum;

fridah: pappa såg ju ut som en knarkare.
mamma: vilket kort är det ?
f: på ena kortet är den bara jag och han o soffan, sen sitter både jag, han och filip där.
m: jaha va filip där också. ja men då knarka han inte.

nej men mamma då kan ju du berätta när han gjorde de då.

halv, typ, av förklaring;
min pappa har inte knarkat någongång, utan de va bara en sån där kommentar som man säger utan att tänka efter, ni vet. och nu snackar jag om mammas fina slut kommentar. herregud vad vi skrattade åt de. kände jag va tvungen att skriva här att han inte har knarkat, för mamma sa att folk faktiskt kunde trott på de.

men om ni gjorde de mina vänner, ja då, då va ni oerhört korkade.


lördag.

hej igen. satt kvar här nån timma efter förra inlägget, sen kom jag äntligen in i duschen. sminkade mig efter det och kollade lite på tv. sen tog jag på mig kläder o fixa håret. blev riktigt nöjd med det idag, de fick för en gång skulle en bra volym. för er som inte vet jag jag absolut spikrakt hår och noll volym, så jag tuperar och sprayar. det funkar rätt bra det med. och att tupera sliter inte lika mycket på håret som många tror, det sliter mer att ex. platta/locka håret varje eller varannan dag. haha, vilka kunskaper jag sitter inne med.

iallafall, familjen Mårtensson kommer hit om nån halvtimma ungefär, ska fira min kära lillebror lite som fyllde år den 10onde. imorn ska jag åka till stan också, det är bra det för min blusher är helt slut nu efter min sminkning förut. sen skulle jag kolla efter en almanacka också, och en klänning jag såg förra gången jag va där. och jag som har 300 på kortet, haha ! tur att det snart är den 20onde.. nej nu får jag kila, the hills har börjat och filip ville ha datan.

ha en trevlig kväll, för det ska jag ha ! :)


no stress.

igår blev en lugn kväll, jag kollade på Let's Dance och efter det åkte jag iväg till Richard. Laila är min favorit i Let's Dance, hon är riktigt bra ! när jag kom till R iallafall så kollade vi lite på teve o så, gick o la oss rätt tidigt. jag va verkligen helt slut igår, jätte trött. jag tror vi får skylla på skolan.. vi vaknade vid halv 11 idag, hyffsat bra. inte för tidigt, inte för sent. jag åkte hem vid 12 tror jag, fick borsta håret lite snabbt och bytte byxor. sen åkte jag och mamma iväg och mötte Lisa & Peter på det nya gymmet här i Grästorp. ska bli riktigt roligt, bra pass verkade dom också ha. skrev upp mig på Bodybalance, som är denna torsdagen. när jag kom hem satte jag mig i soffan. kollade på The Class och läste Fredag. sen gick jag ner hit för att fixa till lite med bäddsoffan o så. hann läsa lite bloggar innan jag de va mat. så de har jag recis gjort, ätit. ska ta o hoppa in i duschen snart hade jag tänkt mig. vi hörs nog sen.

puss så länge.


Bambi på hal is.

efter att Blondinbella dansat;
Programledaren: ja, men Bambi på hal is är ju iallafall gullig.
Blondinbella: ja herregud hon är jätte gullig så de är bra.

okej, rätta mig om jag har fel, men är inte Bambi en kille ?

fredag

skolan idag va rätt kul ändå, inte direkt några seriösa lektioner. förutom Gabriels då, såklart. jag fattar verkligen inte hur han orkar sitta i 50 minuter och upprepa typ samma sak hela tiden. en annorlunda gåva, antar jag. gympan va fan bäst på hela dagen, körde klättervägg. aset kul ! och för er som inte känner mig är jag verkligen sjukt höjdrädd, men klara hela. rätt stolt över mig själv. de är ju ändå 5,5 meter upp..

när jag kom hem kika jag fresh prince & one tree hill. gick ner och duchade, fixade mig lite, sen satte jag mig här. käkade nyss, tacos. tror fan att jag börjar ledsna på det med snart ? och då är det fan illa.. iallafall, sitter här nu igen. kände lite av blogg abstinens. nej, nu ska jag kika bloggar. trevlig helg ! :)

PUSS


mamma vill inte lyssna.

vid matbordet förut;

Mamma: vill du ha mer sallad ?
Fridah: nej, det är bra. jag vill inte ha mer.
mamma ger mig mer sallad..

och förresten åt jag inte upp allt. jag sa ju att jag inte ville ha mer, aight ?

090115

stog ju i cafeterian hela dagen, rätt skönt va de väl att slippa lektionerna. men jag fattar verkligen inte folk som kommer och ber om ett glas vatten, man ger dom det, dom dricker två klunkar och sen är dom klara. vi måste faktiskt diska ! och det är sjukt drygt att diska ett glas som nån inte hade behövt handvända. det finns något som kallas vattenkranar ?

jag kom iallafall hem vid kvart i 3, och satte mig framför teven, tittade på vänner, sen somnade jag. när jag vakna igen tittade jag på det sista av one tree hill. hann sätta mig här i 5 minuter, sen käka jag. gick precis ner hit igen. nu ska jag kika igenom lite bloggar och så. det blir iallafall ett inlägg till idag, och det kommer upp om nån minut. annars hörs vi igen imorgon :)

puss så länge.

my life.

slapp dag, skola från 09.00-10.30. hade svenska och engelska, och dom ämnena är rätt kul. sen åkte jag hem till älskling en snabbis för att hämta mina grejer som va där, när jag kom hem satte jag mig framför teven. somnade lite, tror jag. skönt iallafall. duschade och satte mig lite här. sen gjorde jag mig iordning, käka, och nu sitter jag här igen.

har ju hemstudier idag, de va därför vi knappt hade nån skola. har bara lite på biologiupggiften vi började med igår att göra klart, annars är det inget vad jag vet. och om de nu skulle va de kan jag ju göra det imorn, ska inte ha några lektioner, utan ska stå i cafeterian hela dagen. lite synd faktiskt att jag fick just på en torsdag, missar både idrott, bild & slöjd. och jag hatar egentligen slöjd, men nu ser jag fram emot att göra mitt väggfack ! rosa ska det bli, kommer passa in i mitt nya rum. ska ha rosa garderobsdörrar. skit snyggt ! :) åh, vad jag längtar tills det blir klart..

saknar värmen;
     

dagens.

Det var en gång en polis som jävlades med en skurk i finkan.

-
Jag ställer dig en gåta, sa polisen. Klarar du den släpper jag dig fri. Förstått?
- Mmm...
- Vad är det som har 4 hjul och rullar?
- Lätt! Det är en bil, svarade skurken.
- Jo, men du svarade inte rätt, för du sa inte om det var en Audi eller Volvo. Vi tar en till. Vad är det som har 2 hjul och rullar?
- En motorcykel?
- Njaaaa.... Du sa aldrig om det var en Yamaha eller Honda.
- Men shit, suckade skurken, okej, här har du en gåta av mig. Vad är det som går runt på gatan och säljer sig?
- Hehe lätt! skrattade polisen. Det är en hora.
- Jo, men du sa aldrig om det var din mamma eller din syster.


AAHHAHAHAHA, BÄSTA ! :D

music.

I WANNA LEARN HOW TO PLAY GUITARR LIKE MY DADDY.


special.

va så jävla svårt att komma upp ur sägen imorses. de va varmt, mörkt, jag va trött som ett as och älskling låg bredvid mig. men jag gick upp, gjorde iordning mig, drog upp Richard, och kom iväg till skolan i tid. TROR NI INTE ATT FÖRSTA LEKTIONEN ÄR INTÄLLD DÅ ELLER !? klart som fan att den är ! och den va 1h30min lång ! JAG KUNDE LEGAT KVAR OCH SOVIT ! fyfan va sur jag blev, någon lärare kan väl säga till när det är första lektionen eller ? inkompetenta jävlar. jag, Emelie & Sara gick iallafall ner o kolla på film, Kung Fu Panda. sen va de engelska, fysik, lunch, matte va inställd så vi gick o kollade klart på filmen. sen skulle vi ha biologi. tror ni att våran lärare kom ? nej såklart inte. men vi hade lektion själva istället, va inte riktigt seriöst om vi säger så. sista lektionen va iallafall spanska, och Helena sviker oss iallafall inte, utan vi hade lektion.

åkte hem och fick värsta huvudvärken. joy. men käka och halvsov framför teven. kollade one tree hill & the hills precis. ska nog äta snart, sen kanske jag kan läsa i svenska boken och börja lite på SOn ? om jag orkar. fast det är bra om jag gör de, för då behöver jag inte göra lika mycket imorn på hemstudiedan. nu när Lillemor tvingar dit oss i en och enhalv timma för engelska och svenska. men vi börjar ju iallafall nio så de får gå.

nej nu ropar pappa att maten är klar. puss.

roligt.. ehe.

på msn, vi pratar om mitt visit at hectors;

EMELIE säger:
ne men seriöst vad hitta du? :o

. - Fridah * säger: haha, ett par stövlar :p

EMELIE säger: kuuuuul :D

. - Fridah * säger: jaa, dom säger skämt hela tiden ;p 
EMELIE säger:
åååh sånna vill jag också ha! :(

haha, torrt !


måndag.

åh, cepe dag. började kl 08.00.. trodde vi iallafall. men många av lärarna är ju på kurs och andra typ hälften är sjuka. så vi började 08.20 med svenska, sen rast i 1h & 30 min efter de. fast Håkan kom o prata också, så de blev väl bara 1h & 10 min ungefär. sen hade vi bad,  riktigt kul ! rast i 2h & 10 min, sen spanska.

drog hem, duschade, fixa mig lite, kika one tree hill, käka och åkte fram till hectors. köpte ett par svarta enkla stövlar. snygga va dom iallafall, och mamma är en ängel och betalar. ni får se bild på dom när jag väl tagit nån och lagt in på datan. sen åkte jag hem igen iallafall och satte mig här. har kollat igenom lite bloggar o så, får se vad som händer senare.

& nu vill jag ha eran åsikt; tycker ni det är bättre när jag liksom skriver med korta rader, som jag brukar göra, eller när jag skriver hela rader som i detta inlägget ?

puss

officiellt fjortis.


grattis bror ! <3

sweet friday.

hände inget igår; skrev inget igår.
typ bara skola, slappa, till älskling & sova.

idag va dagen verkligen hur seg som helst !
men på ap beställde vi dressarna iallafall, äntligen.
svenskan va rolig, för nu börja vi skriva en krönika om julen.
man skulle typ rikta in sig på en sak som tillhörde julen, jag kör på Kalle Anka.
de bästa med detta är att krönikan ska va underhållande.
so, typ färgla' en karta hela lektionen. och alla snor Lisas pennor, ohyeah !
engelska, bara lyssna text och valde glosor typ.
idrott, hopprep & boxersize. rätt kul.

rätt skönt ändå att skolan har börjat igen.
eller ja.. man vänder inte längre på dygnet iallafall.

åkte hem, kika vänner & oth. nu hamna jag här.
fanny ska ringa om 50 minuter, exakt, haha !
ska va med henne, lisa & madde ikväll. blir nog några till.

jag finns på mobilen ya'all.


radio.

gjorde inte så mycket mer igår, eller inget intressant iallafall.
åkte en sväng till Vara med mamma,
vi köpte garn och två knappar, är tänkt att hon ska göra benvärmare till mig.
dom blir nog riktigt snygga skulle jag tro !
kollade på Drömkåken o käka chokladpudding också.
älskling kom vid halv 12, vi kika mest på tv :)

vi vaknade vid halv 12 tror jag, kollade tv,
han drog hem, jag duschade & fixa mig.
sen gjorde jag lunch, wok och nudlar.
och nu sitter jag här, rätt segt. får se vad vi hittar på idag.

usch, känner mig inte alls peppad på skola imorn.
fast iofs, är det någon som gör det ?
och det är rätt onödigt också att gå bara två dagar i skolan, sen helg.
vi kunde väl lika gärna börjat på måndag eller ? faktiskt.

nej, nu får jag ta på mig käder tror jag. svinkallt här nere.


100 frågor.

TESTET BÖRJAR: 11.21.
1. Namn? - fridah.
2. Ålder? - 15.
3. Vart bor du? - grästorp.
4. Bor tillsammans med? - mamma, pappa, lillebror, katt.
5. Färg på ditt hus? - gult.
6. Hus eller lägenhet? - hus.
7. När är du född? - 1993-04-14.
8. Klass? - z9c.
9. Vilket år tar du studenten? - 2012.
10. Något jobb? - nej.
11. När gick du upp i morse? - halv 10.
12. När ska du sova? - ja inte än på länge iallafall.
13. Duschat idag? - nej, ska göra det efter.
14. Kramat någon idag? - ja.
15. Pussat någon idag? - yes.
16. Vad har du ätit idag? - scones, ägg & oboy.
17. Dagens klädsel? - trosor, bh, pyjamasbyxor & hoodie.
18. Dagens smink? - inget, eller de skulle väl va gårdagens mascara.
19. Dagens sötnos? - richard.
20. Dagens roligaste? - inte kommit så långt än.

SOCIALT:
21. Har du många vänner? - jadå.
22. Hur många har du kysst? - 1, vad vi vill komma ihåg.
23. Vem kramade du senast? - richard.
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - ingen.
27. Har du pojk-/flickvän? - ja.
28. Vem pratade du med i telefon senast? - älskling.
29. Vem fick du senast sms ifrån? - richard.

FAVORIT:
31. Film? - många.
32. Låt? - massvis.
33. Mat? - tacos.
34. Dryck? - sprite.
35. Färg? - vet inte riktigt.
37. Stad? - göteborg.
38. Land? - sverige ?
39. Ämne i skolan? - musik.
40. Människa? - richard.

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - mormor.
42. Personen du kysste? - älskling.
43. Gången du spydde? - då min mage strejka.
44. Gången du grät? - några dagar sen.
45. Pizzan du åt? - haha, ingen aning,  längesen iallafall.
46. Gången du var i Göteborg? - 23/11.
47. Gången du var i Stockholm? - 14/11.
48. Gången du var full? - lusse.
49. Gången du var hög? - aldrig.

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - svart.
52. Hund eller katt? - katt.
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - beror på.
54. Tvspel eller datorspel? - tvspel.
55. Singel eller upptagen? - upptagen.
56. Hångla eller ha sex? - haha, palla. beror väl på.
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? - inget.
58. Ragga eller bli uppraggad? - bli uppraggad.
59. Big Brother eller Paradise hotel? - same shit, alltså inget.
60. Blont eller svart hår? - jag är brunett.
61. Har du blåa ögon eller bruna? - blåa.
62. Choklad eller lakrits? - choklad.
63. Göteborg eller Stockholm? - göteborg.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - högerhänt.
65. Coca cola eller fanta? - fanta.
66. Pizza eller kebab? - kebab.
67. Randigt eller prickigt? - vet inte ? spela roll.
68. Älska eller älskas? - båda.
69. Leva eller dö? - leva.

ANTAL:
70. Personer du älskar? - palla räkna.
71. Personer du hatar? -  palla räkna.
72. Gånger du varit full? - beror på hur man ser det.
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? - 1.
74. Glassar du ätit på en dag? - du tror jag minns ?
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - ingen vad jag vet.
76. Gånger du haft minnesluckor? - ingen !
77. Gånger du varit hög? - noll.
78. Personer du saknar just nu? - 3.
79. Gånger ditt hjärta brustit? - vet inte ?

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - richard.
81. Ska du träffa imorgon? - vet inte ?
82. Sjöng du senast för? - massor, på spexet.
83. Hade du senast en msn-konversation med? - emelie eller richard.
84. Spelade du tvspel med senast? - lisa, richard, niklas.
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - richard.
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - pass ?
87. Förtjänar att dö? - vet inte.
88. Är söt? - min katt.
89. Vill du sova jämsides med i natt? - richard.

VAD:
90. Gör dig glad? - massvis.
91. Gör dig ledsen? - massvis.
92. Vill du helst göra nu? - sola.
93. Önskar du att du slapp göra? - vet inte.
94. Vill du ha nu? - bättre betyg.
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - orka tänka på det nu.
96. Längtar du till? - sommaren.
97. Tycker du om dina betyg? - nej.
98. Ångrar du i ditt liv? - inget.
99. Är det bästa som hänt dig? - richard forsblom ! <3
100. Hur mycket är klockan? - 11.29.


viktigt !

ville bara upplysa folket om att jag gick upp klockan halv 10 idag.
och att Sibels nya låt är aset grym !

det var allt.

6 januari.


[mamma & faster @ Kanarieöarna]
GRATTIS MAMMA ! <3

late nights.

mamma, pappa & Filip övergav mig här hemma vid 21.00,
jag gick upp o titta på film och efter det avsnitt av scrubs,
it's always sunny in philadelphia (eller hur det nu stavas..)
sen spin city. dom kom hem vid halv 1, älskling kom strax efter.
vi kollar på junior vm just nu, eller, just nu bara han men. ahja.
i periodpaus så raka jag hans knä, haha !
nog för att jag jämför mina ben med apors då och då, men..
istället för apors kan jag nog börja skriva killars i allmänhet.
fast iofs, det är ett lägre ord så det blir ju jobbigare..
nej fyfan vad jag babblar.

borde nog göra apan sällskap nu.. haha, skojja ! :D

dagens !

Emelie tipsa mig om denna filmen,
men jag fatta fan inte hur jag fick in den här,
så länkar ist ;
http://www.youtube.com/watch?v=5JAis-ATxnc

så jävla gay ! xd


on and on

anledningen till att det inte blev nåt inlägg här igår är;
jag kom hem typ mitt på dan, tittade på 3 filmer,
mamma & pappa va typ här massvis o röjde undan,
och vid 7 åkte jag till älskling o sov över där. så har inte haft tid.
kollade förresten på mothman igår hos R,
den va rätt bra faktiskt, men riktigt läskig. fast bra, så.

vi vaknade vid 1, ?, idag kanske. ahja, jag va trött,
så försökte somna om medans R satte sig vid datan.
de va dagens skämt, han ville inte hålla käft !
och Simon som tyckte R va en toffel. HAHA !
snarare mer en mössa, kom jag och R fram till. iallafall jag.

ahja, när jag kom hem så läste jag nya VR,
duschade, käka, sminka mig, kolla OTH,
sen åkte jag fram och köpte present till mamma,
hon fyller år imorgon.

för tillfället lyssnar jag sönder Christina Aguileras nya låt,
Keeps Getting Better, ska nog ladda ner hennes nya album.

pusshej.

crazy.

efter förra inlägget så har jag bara kollat mtv.

har vart the hills-marathon, grymt bra !

åt precis, kyckling i pitabröd och grönsaker o shit. gott !

ringde precis älskling, så dit ska jag åka nu.

med andra ord blir det nog inget mer inlägg idag ? får se.


min man <3


make-up your mind.. or face.

precis när jag va klar med mig själv kom min faster.
hon skulle typ på nån bal i Vara, så jag va hyrd för att sminka henne.
det blev riktigt bra ! det tyckte både jag och hon, så de va roligt :)
haha, hade ju inte vart lika roligt om hon hatat det.
fast, nu gjorde hon ju inte det så jag blev 50 kr rikare med. tack !

åh, nu hoppas jag bara ännu mer på att jag komemr in på linjen jag vill.
plugga, plugga, plugga, plugga, plugga. jo just de, jag måste plugga. massor.
jag skulle verkligen trivas med att jobba som make-up artist.
det har alltid vart roligt att sminka både mig och andra,
men nu typ kanske två år tllbaka så har jag haft det i tankarna som jobb i framtiden.
tänk att jobba hela dagarna med något man verkligen älskar !
herregud, ja drömma kan man ju..
det är mindre än en månad kvar tills vi ska välja något som kommer förändra hela vårt liv.
tänk att vi ska välja framtid när vi är 15 år gamla !
eller för vissa är det ju 16, men ändå. det är lite skrämmande, faktiskt.

nej nu blir dett inlägget snart för långt.
och jag babblar ju bara på om allt o inget typ, så vi avslutar här.

det blir bäst så.



heartache.

det blev lugnt igår, som jag sa. fast jag kollade på två filmer ist.
älskling kom vid halv 2 på natten, vi kollade klart på en film jag kika på.
sen gick vi ner för att sova, titta lite på Miami Ink också, grymt ! :)

vi vaknade vid halv 1 idag, fyfan man vänder verkligen på dygnet.
men det är inte lätt när man inte är trött försän typ 3 på natten.
iallafall, vi låg kvar lite, sen åkte han hem.
jag duscha snabbt och gjorde mig iordning. på 20 minuter, typ rekord.

fortsättning följer..


wintertimes.

haha, åkte iväg till älskling.. väldigt sent. vid 20 över 1..
och mamma bli inte arg, jag är kär och dog inte !

vi vaknade kl 12 idag. han satte sig vid datan direkt..
jag spela quadrapop, jag är rätt grym. iallafall, riktigt osocialt.
åkte hem vid typ 2 skulle jag tro,
duschade, gjorde iordning mig, läste lite, käka lunch o kollade på OTH.
sen fixa jag iordning allt på mitt rum,
ska äntligen börja ställa upp och flytta grejjer nu !
blir IKEA någon gång nästa vecka tror jag.
ååh, hoppas det blir klart snabbt.

ikväll.. ja ikväll. blir rätt lugnt gissar jag starkt på.
skulle nog leka med älskling sen,
efter hans träning. när den nu va..

och för er som undgått att det är svinkallt ute;
det är svinkallt ute. och solen vill inte heller visa sig.


mmm.. Madicken.

har spenderat den sista timman och typ 40 minutrarna framför teven.
med Madicken att glo på :)
haha, alltså jag älskar verkligen Madicken.
det är nog fan den bästa av alla såna där barnfilmer skulle jag tro.
eller tro ? vafan snackar jag om. såklart den är.

more Madicken for the people ! aight ? :)


01-01/09

nyåret va rääääääääääääätt bra :)
nu taggar vi gärnet på 2009.

vakna klockan 10 och kolla på tv.
älskling vakna vid 12 o joina.
dagen har bestått av VÄNNER maraton, respekt vafan.
haha, från kl tio-halvsex :) toppen !

har duschat o gjort iordning mig blabla etc.
hamna här, men är inte ens kul så..

ahja, 2009.


RSS 2.0