rubrik.

sitter hemma hos älskling förtillfället.

gymmade förut, riktigt skönt. plus att de knappt va några där. blev att jag solade efter ändå, så nu har jag fina vita ringar runt ögonen. sexy. åkte hit efter, duschade och så. han tvingar mig att kolla på Simpsons, så jävla dåligt. puss.


golden days.

sitter här vid datan, men ska snart iväg och till gymmet. kaaaanske blir att jag solar också. jo, jag tror nog de blir så. biologiprovet förut gick nog bra skulle jag tro, men jag fick verkligen hjärnsläpp och fatta inte fråga 7. men äsch, skrev i på stjärnfrågorna så de spelar väl ingen större roll.

nu får jag snart ta och flytta på mig, så jag inte blir sittande här i en timma till.
det blir nog crosstrainern tror jag.. om ni nu ville veta. puss!


skolan.

har arbetspass förtillfället. läst biologi ett par gånger, så de enda jag inte fattar riktigt nu ör det med proteiner. men de ska nog gå bra hoppas vi. slutar förövrigt kvart i 2 idag, skönt! lärarna hade nån föreläsning om IUP eller likande. har inga direkta planer för dagen senare, förutom att jag ska iväg till gymmet. kanske sola också om plånboken tillåter, tveksamt.

090331.

godmorgon. sitter här halvt påklädd och halvt iordninggjord. fint. solen lyser ute men de va kallt som satan. förut iallafall, när jag släppte in katten. nej, nu får jag vl frotsätta. hörs senare under dagen ! puss.


nytt databord.

kan börja med att säga att älskling hälsar att han fått en ny data.

pluggandet gick rätt bra förut. va riktigt många sidor så läste bara två gånger. men de satte sig hyfsat, plus att vi har AP imorn så hinner läsa då med. lite intressant är det också, faktiskt.

hjälpte pappa att sätta ihop vårat nya databord förut. det är inte litet, det är skit litet.. typ mini.

älskling säger att jag är jätte töntig nu. men han är töntigare så det jämnar ut sig.
faaaaaaast, jag älskar dig iallafall :) MA :D

sitter och lyssnar på Still Remains nu. inget vidare vill jag lova.

nu ska vi sova. puss och godnatt.

genetik nästa.

hej. inte gjort så mycket efter skolan. suttit här och käka mat nyss. tänkte läsa biologi nu, har prov imorn. handlar om genetik, och om jag känner mig själv rätt kan jag om jag bara vill.

jag vill, jag kan, jag vågar. haha så jävla kul. sjuklingen Emelie fattar :) 

Kids´ Choice Awards

Jesse McCartney vann titeln 'Bästa Manliga Artist'.
Frågan är bara om han är 21, eller 51?




fult, är allt jag har att säga.

skolan.

hej. sitter i klassrummet nu och har håltimmma. har haft 20 minuter och börjar om 30 med spanska. jag vill inte ha spanska. vi ska skriva sammanfattning om de första fem kapitlen i boken vi läser. jag kan inte.

Fanny, Sara, Linnéa, Kajsa och Lina sitter här inne också och tjatar om att dom önskar att dom va mobbade och skulle bli nöjda om dom fick ett G. Fanny hälsar också. får sluta skriva här och hjälpa dem med deras självförtroende. för av vad jag hör ligger det verkligen i bott, haha ! :) äh, skit samma. jag börjar mobba dem istället så får de som dom vill.

hörs senare. puss!

.

Jack Daniels storebror i OTH kan ju bara gå och dö.

right now.

målat om mina naglar. rött blev det.
nu blir det One Tree Hill & Gossip Girl.

earth hour.

jag erkänner, jag släckte inte alla lampor eller stände av datan eller teven. jag satt i soffan med lamporna tända och kollade på Robinsson. ensam. det är skälet. jag va ensam hemma, med katten då, och jag är sjukt mörkrädd. jag tycker inte om att vara ensam hemma sent på kvällarna, eller ja, om det ska va släckt då naturligtvis, annars har jag inga större problem med det. men nu har jag sagt det iallafall, jag medverkade inte igår. men det ska jag säga er att de va jag inte ensam om. och de som va dåligast på de va alla gamlingar. det har jag bevis på.




sunny sunday.

jag ska säga er att jag har hunnit med oerhört mycket idag. trots att klockan är så lite än. sov hos älskling och gick upp runt halv 11. tränade Aerobic 11-12, som förövrigt va skitkul!, sen har jag ätit frukost och duschat med. och nu hamnade jag här. mitt stora feta grekiska bröllop går sen på 3an tror jag det va, har inte sett den än så om jag inte har nåt bättre för mig kollar jag nog på den. hörs sen !

ny design.

, som ni ser. inte klar än dock men orkar inte sitta här mer. och jag tackar Sandra så mycket för den hjälpen jag fått, tack :) men ni om kan sånt här, vart fan ändrar man färgen på rubriktexten?


cheetahlicious.

har absolut inget att göra, så om någon har nåt bra bloggtips eller liknande, tipsa!
filmen jag kollade på va rätt bra, en typiskt tjejfilm från Disney. haha, väldigt typisk.. när jag tänker efter detvillsäga.


superstar saturday.

har kollat på tv och ätit frukost. duschade nyss och ska gå ut och gå snart hade jag tänkt . går en film tio i ett på 5an som jag ska se och har inte så mycket att göra så varför inte va lite nyttig när man slår på dötid ? hörs säkert senare idag, puss!

friday.

hej. hann inte skriva någon igår så får ägna detta inlägget till vad som faktiskt hände.

skolan började med att vi fich reda på att vi ska få en ny tjej i våran klass, Emely hette hon och ska börja på måndag. våran grupp dansade upp på gympan också, gick nog bra tror jag. började göra mig iordning vid halv 5, käka lite och åkte till rockcafét runt halv 7. gjorde lite soundcheck och så, uppträdandet gick iallafall bra sen. de andra som uppträdde va också bra, de flesta iallafall. gick hem till älskling vid tio kanske ? ingen aning, men gick hem dit ifrån vid nio imorses iallafall.

åååååååhh!

vintern har gjort sin femtioelfte comeback.
någon som vill flytta med mig till typ Afrika?

090326.

glömde i förra inlägget att de förresten att jag och älskling hade 14 månaders-dag igår, grattis till oss :)

idag då.. ja. skolan va hyffsad som allt på torsdagar. kikade på tv när jag kom hem, sen åkte jag till gymmet runt 5, fast gick in på audiovideo innan och kollade om min mobil kommit tillbaka, och se för de hade den. dansen va rolig iallafall, så de va ju tur. åkte hem till Richard, a.k.a nörden himself, efter som radia. så efter lite tjöt somnade jag. åkte hem lite innan nio och åt precis. ska duscha och sen iväg till älskling igen och sova där.

förövrigt fredag imorn. hur skönt? mycket.
Rockcafé @ fritidsgården 19.00, jag drar igång allt runt kvart över. be there!

min onsdag.

NP uppsatsen gick fint, tror jag iallafall. resten av dagen gick faktiskt rätt snabbt för att va en onsdag. hämtade mina grejer hos Richard efter, sen gick jag vidare till Peter för att öva. gick verkligen skit bra! :) käkade och satt vid datan mest fram tills klockan va runt halv 7.
 
bytte om och följde med mamma till gymmet. hon skulle köra nåt pass så jag va där ute. 40 minuter på crosstrainern och sen en halvtimma styrka va skönare än det låter vill jag lova. kom hem, duschade och ringde älskling som kom hit. myste och kollade på grey's Anatomy mest.

stan, film och NP.

hemma igen från stan för några timmar sedan. åkte i samma buss som Lisa, Sofia och Emma dit, så lite trevligt sällskap blev det. köpte det jag skulle köpa i princip. åt när vi kom hem och så duschade vi nyss också. Richard sitter i soffan här bredvid och spelar xbox, med tanka på hans kommentarer och utbrott ibland gissar jag på att det går sådär. planerna för kvällen är väl att kolla på filmen som kommer på 6an sen, 40 year old virgin. har inte sett den, men hört att den ska va hyffsad så. funderar även på att måla mina naglar med, köpte ett nytt turkost nagellack i stan.

imorn klockan 9 är det NP i engelska för alla nior i hela Sverige, så ni får lycka till alla. uppsatsdelen är det då, får se hur det går. fick förresten 83/94 på förra. vill tillägga att 84 va MVG.. fyfan. varenda prov sedan vårterminen i 8an har det vart så nu. ska även träna med Peter sista gången inför fredan. allt sitter nu, så det blir mest ett genrep.

nej, nu ska jag ta på mig kläder och slita R från xboxet. puss!


090324.

sitter hemma hos älskling nu, fast han rakar sig så jag passade på att skriva ett snabbt inlägg. ska iväg till stan om en stund, så mer än detta blir det inte för nu va han klar. puss!

monday.

såg att besökar antalet va samma som det brukar både idag och igår. tråkigt att ni inte kommentera inlägget innan. bara en anonym som vågat, och dom ger jag inte mycket för. så då gör jag som jag vill, när jag bestämt mig vill säga.

skolan idag va rätt kul, idrotten va ju slappast iallafall. och Sandras grupp va grym, haha ! :) har inte jogrt allt för mycket efter skolan. kollat på mtv och suttit här mest. har hunnit med att duscha också.

imorn ska alla nior till konserthuset och kolla på film. Shindlers List hette den. fin stavning fick jag till också, ingen aning om den är rätt eller inte. runt 3 timmar lång, svartvit och handlar om andra världskriget. men den verkar rätt bra ändå. blir en riktigt slapp dag imorn. bara film, matte och biologi. jag och Richard ska åka in till stan också, roligt :) bara så alla vet älskar jag verkligen honom. mycket ! <3


söndag.

förlåt för kass upptadering.
funderar på att byta till devote.se istället. era åsikter ?

springtime.

hej. vaknade upp pigg och glad imorses hemma hos Richard. det glada tog slut när jag skulle till skolan. va någon jävla idiot som snott min cykel under natten. VEM I HELVETE TAR EN CYKEL SOM ÄR LÅST !? och ja, jag vet att den var låst därför att jag får inte ur nycklarna ur låset om jag inte låser den.

fick gå och kom ungefär 10 minuter sen till SOlektionen. men berättade vad som hänt för G efter så de va lugnt som tur va. sen på rasten efter kom Lisa och fråga om jag ville stå med henne i cafeterian, tackade självklart ja. jag hatar verkligen onsdagar i skolan.. vi hade riktigt kul iallafall :)

vid 3 hade jag en tid hos sjukgymnasten som skulle kolla på min rygg. har ont i den mer eller mindre hela tiden. men han skulle iallafall göra upp ett träningsschema som jag ska förbi och hämta imorn. fick bokat en uppföljningstid också i slutet av april om jag inte minns fel.

kom hem vid 4, kollade på American Next Topmodel och käka precis. ska ta en promenad sen och se om jag kan hitta min cykel, men sån tur antar jag att man inte kan ha.. mamma har polisanmält iallafall så.

förresten har solen skinit hela dagen och detta blev ett alldeles för långt inlägg. puss !


obs !

glömde säga att våren har hälsat på idag. varit soligt och varmt hela dagen.
hoppas verkligen det håller i sig, annars blir jag riktigt förbannad vill jag lova.

seven steps.

skolan idag va riktigt rolig faktiskt ! på AP gjorde man ju inte så värst mycket, på fysiken kollade vi bara på film och på engelskan så va de rätt oseriöst. tillochmed lunchen gick att äta idag. drogföreläsningen vi va på va verkligen hur bra som helst ! skön snubbe också, både roliga bitar och tråkiga bitar va de han sa. men bra va den iallafall, så de va tur.

efter skolan va jag med Richard i några timmar, sen hem och byta om och iväg till gymmet. testade på bodytoning idag, va lite som step/styrka, fast jobbigar i själva musklerna, så känner på mig att jag kommer ha träningsvärk imorgon. speciellt i armarna. nej, nu ska jag hoppa in i duchen ! puss.


skolan.

sitter i skolan just nu och ska skriva om ett elevrådsprotokoll, hade missat några punkter såg jag när jag skrivit rent det förra gången. suck. så jävla störande. jag är så dum så jag sparade inte på min mapp heller, och kommer jag ihåg vilken data jag satt vid? nej, såklart inte.

anyway, har arbetspass nu, sen fysik och kanske svenska eller nåt. efter lunchen ska alla 8or och 9or iväg till aulan och lyssna på någon föreläsning om typ droger eller något. bättre än lektioner iallafall. nej, nu får jag väl ta tag i det som jag egentligen är här vid datan för.. blä.

bästa.

doris- åhh, förlåt jag lider av närminnesföslust.
marwin- närminnesförlust ?
doris- jaa, det ligger i släkten.. eller, det tror jag iallafall..

marwin- doris, du kan ju läsa !
doris- kan jag läsa ? JAAAAA jag kan läsa !

marwin, till nemo- men kan du inte gå och leka bland tvättsvamparna istället ?
liten unge, som leker bland tvättsvamparna- uäääääääää !

haha, fyfan skönaste filmen.
och ja, det kan hända att allt inte är direkt rätt,
men poängena är där, och det är det som räknas.


söndag.

vaknade runt halv 10 idag, vilket är rätt hyffsat för att vara mig. va utvilad iallafall, så de va bra. gick upp och käka frukost sen har jag bara suttit här. har inte suttit vid datan så har kikat igenom alla bloggar jag läser och sett att jag har typ 328787654 bilddagböcker att kika igenom. roligt. det blir iallafall en lugn dag idag. ska göra hår inpackning och ansiktsmask. ska även titta på Hitta Nemo tror jag. haha, för er som va med i min grupp på svenskan i fredags är det överflödig kommentar att berätta varför. och citatet jag tänkte på hela dagen men inte kom på kommer upp i inlägget efter detta. One Tree Hill och Gossip Girl går senare ikväll, så de ska jag inte heller missa. haha, herregud vilken rolig dag det blir. känner för att färga håret och att sola, men det får vi se hur det blir med den saken..

puss !

my weekend.

hej. har haft ungefär likadan upptadering som min kära vän Emelie brukar ha de senaste dagarna. otroligt dålig med andra ord. och ja, du borde ta åt dig E ! :) haha. i fredags kollade jag, Lisa & Fanny på hockey först, sen slutade kvällen med att jag sov hos älskling. igår va jag på 20-års kalas. de va Cathrine som fyllde år. grattis ! sen spenderade jag resten av dagen med richard. vi kollade på melodifestivalen och så. han gick hem typ efter det och de fanns verkligen inget på tv så jag gick och la mig.

090312.

skolan idag va bra. fick in några sjukt bra skratt på slöjden. snyggast är vi allihopa, haha fyfan xd har mest suttit vid teven och degat sen jag kom hem. måste plocka undan lite i hallen, typ bara mina grejjer som ligger där så. ska träna med Peter idag också, ska bli riktigt kul eftersom att vi inte gjort de på rätt länge. men det går nog bra iallafall.

kanske hörs senare, fast bara kanske. puss !

livstecken.

skolan idag var som alla andra onsdagar. skit med andra ord. min rygg har velat döda mig idag igen, mer tillochmed.
har inte gjort så mycket annars. tvättat håret, målat om naglarna, sjungt och tittat på tv. älskling kom hit nyss, vi kikar på Grey's Anatomy med resten av familjen.

imorgon är det torsdag, skönt ! jag älskar torsdagar i skolan. bästa dagen på hela veckan. enda dagen vi har sovmorgon också.. nej, nu får väl jag ta och leka social så hörs vi nog imorgon. har planer att träna med Peter då, ska bli kul ! rätt länge sen sist.

ha en fortsatt bra kväll. puss !

tisdag.

jodå, jag lever. än så länge iallafall.
men jag har en stark känsla av att min rygg vill döda mig.

bättre sent än aldrig.

nu, äntligen, kommer grejjerna som är inköpta i helgen.
och ett stort tack till mamma, som betalade allt ! <3


svart volangkjol med knappar. VeroModa.

klänning med dösnygg rygg.
VeroModa.

rosa vårjacka.
VeroModa.

svarta jeans med dragkedjsdetajler på fickorna.
VeroModa.

svart enkel bolero.
VeroModa.

leopard linne.
Lindex.

grymt het leopardscarf.
Lindex.

bra och mjuk rougeborste.
H&M.
 
guldig ögonskugga som faktiskt är guldig.
Kicks.

guldiga örhängen med strassstenar.
Guldfynd.

armband med hjärtan.
Guldfynd.

söt näspiercing.
Glitter.

och anledningen till att golvet är olika mörkt på vissa bilder etc. är för att kläderna inte syntes så bra, så jag va tvungen att fixa till det lite. och nej, jag har inte olika golv på rummet heller, utan rougeborsten, ögonskuggan och smyckena ligger på ett bord. så nu har vi rett ut det.

har förövrigt inte gjort mycket, kollat på mtv mest hela dagen. vart maraton med Life Of Ryan. riktigt bra. nej, nu får jag ta och va social med älskling. ha en fortsatt trevlig söndagskväll. puss !

my saturday.

satt inte vid datan igår på hela dagen, så kunde varken lägga in bilder på kläderna som blev inköpta i fredags eller ge er något annat livstecken. men för min del gör det inte så mycket, det är ju mest ni som får lida.

igår iallafall, tänkte att ni kanske ville veta vad jag gjorde efter som jag hade en sån fullspäckad dag så jag inte ens hann med att upptadera här, så var det en bra dag. spenderade förmiddagen med älskling eftersom att han sov här. vid halv ett ungefär så åkte jag, mamma och Filip iväg till överby. Made In Sweden va där, så  Kim och Janet sjöng. Laila Bagge va där också, och jag måste bara säga att alla 3 va finare i verkligheten. sant också att kameran lägger på några kilon. äh, Kim och Janet sjöng båda grymt bra.

blev ett par örhängen, ett armband, näspercing, guldig ögonskugga och en rougeborste. även det får ni se sen, samtidigt som jag lägger in det från i fredags.

kom hem någon gång runt 5 kanske ? åkte iallafall iväg till Richard då. vi tittade på 50 first dates & melodifestivalen.
puss !

fredag, äntligen.

hej. kom hem från Vänersborg för ungefär 2 timmar sedan. jag och mamma åkte dit direkt efter skolan. åkte egentligen enbart dit för att vi, eller jag, ville till VeroModa. om ni inte varit på VeroModa i Vänersborg än, åk dit ! dom tar inte hem samma saker som varken Trollhättan eller Lidköping. kläderna är hur snygga som helst och dom har otroligt grym service ! alltid uppskattat som kund. iallafall av mig.

äh, nu till saken. mamma sa innan vi gick in dit nåt i stilen med 'inte en hel garderob nu bara', och jag svara ju såklart nej. tror ni inte att jag handlade typ en hel garderob eller ? jo, såklart. men allt va så snyggt, och jag tror jag har allvarliga shopping problem. haha, nej men riktigt så illa är det inte. tar inte upp allt vad jag fick här, kan ändå inte riktigt.. beskriva hur alla saker såg ut, så ni får en bild på allt imorgon. om ni är snälla, det vill säga.

åt nyss tacos, gott. ser ut att bli en lugn kväll. kan behövas för min del för jag har verkligen varit seg i typ 3 dagar nu. skoltrött, kallas det. nej, nu blev det ett alldeles för långt inlägg.

ha en fortsatt trevlig fredagskväll så hörs vi imorgon. puss !

090305.

hej. kom hem för ungefär en timma sen. dansade street dance och sen åkte jag och solade. riktigt skönt. va 2 personer i kö innan mig på solariet så det tog grymt lång tid innan det var min tur, men hade inte mycket att göra så jag väntade. och de va bra det, somnade nästan direkt när jag la mig där i. så nu har jag återigen fina vita ringar runt ögonen.

käkade lite när jag kom hem. mamma hade gjort någon ny mat, hur god dom helst. eller jag käka bara kycklingen, inte pastan. va sån där penn-pasta, och det gillar inte jag. äter bara spagetti, makaroner och skruvar :) om ni ville veta det menar jag. om inte, synd. men jag tvingar er inte att läsa.

ska hoppa in i duschen nu tänkte jag. puss.

onsdag.

skolan var faktiskt rätt bra idag, för att va onsdag. båda SO lektionerna var roliga. vi jobbar med Andra Världskriget nu, och det är rätt intressant faktiskt. bara det att Hitler var ju helt funtad. iallafall, svenskan och engelskan gick också fint, hade vikarie på båda. bara matten som va seg.

har käkat och tittat lite på teve. råkade även somna lite förut, skönt. vet inte vad som händer ikväll riktigt, men det ordnar sig nog säkert, får vi hoppas. sitter och dunkar riktigt bra musik just nu. Spotify är bra grejjer, och jag tackar Philip än en gång att han fixade det åt mig :)

puss !

rätt sjukt.

det fanns en artikel igår på msn.se. eller snarare ett sån där liten text och med massa bilder, vad man nu ska kalla det. det handlade iallafall om Miley Cyrus, och att hon hade 'utamanade kläder' då hon varit ute med sin pojkvän och joggat. det som var utmanande men klädseln var att hon visade för mycket av sina bröst. eller dekolletage, som dom uttryckte sig. jag tycker däremot att dom är otroligt fjantiga. om det handlat om någon som inte varit känd hade ingen ens brytt sig, ännu mindre hade det hamnat i tidningar och på olika internatsajter.

jag menar, snart får väl inte ens kändisar vara på stranden i bikinis utan att hela världen går under ?


detta är till dig Jakob.

hej. skolan idag kunde ju ta sig i röva. säger inte vad de handlar om, men det kan den iallafall.
efter så åt jag ett äpple och åkte upp till gymmet. tränade ungefär en timma, sen solade jag. riktigt skönt, lyckades somna. eller, lyckades och lyckades, det är inte direkt svårt att lyckas med det. nu har jag iallafall små vackra fina vita ringar runt ögonen, snyggt. åt mat nyss och sminkade mamma. ska ta och hoppa in i duschen strax är det tänkt. sen åker jag iväg till älskling och sover där, så de blir nog ingen mer upptadering idag.
ha en fortsatt bra kväll ! puss.

Gran Canaria, Arguineguín.


i taxin från flygplatsen till hotellet.

poolen by night.

@ stranden.

skjortan jag bärde 24/7 och mitt ben som inte hunnit bli brunt än.

efter the sunset.

hotellets skylt. den va stor.

Arguineguín.

jag och Olle tyckte de va ball färg på sedeln, därav kortet.

taget från balkongen. bästa utsikten !

jag blev kär i alla små runda kaktusar. de fanns tonvis av dem på minigolfbanan.

hög trottoar och fasters fötter.

fina förkläden. ehe.

stor båt. liten båt.

ord överflödiga.

pass.

take me back.

har precis läst i en Cosmopolitan jag köpte när vi var utomlands. mina böcker tog slut och kände att jag va tvungen att ha något att läsa. de flesta tidningarna va på spanska, men hade tur att hitta en på engelska. det jag ville komma fram till iallafall är att när jag läste den kom jag och tänka på Kanarieöarna. värmen, hotellet, naturen, maten, allt ! fast mest värmen då förstås. jag vill tillbaka ! nu, helst. who's with me ?


090301.

lillebror lanade fredag-lördag så hade ingen data igår. fanns inte mkt att berätta ändå. kollade på punk'd hela dagen, va maraton på mtv. kollade på the hills och halva melodifestivalen också. sen åkte jag iväg till älskling, rääääääätt så trevligt. hann med och duscha och allt sånt också under dagen.

kom hem vid 11 idag och kikade på vasaloppet. suttit här, duschat, gjort iordning mig, klätt på mig och allt sånt har jag också hunnit med. men klockan är ju typ kvart över 3 nu, så de är ju tur att jag inte fortfarande sitter här helt oiordninggjord, om de nu ens är ett ord. annars blev det just det.

nej, nu ska jag kila. puss !


RSS 2.0